Debat:

Hvorfor sover borgmesteren godt, når der er overflod af misligholdte grønne områder, hullede veje og rustne, udviskede skilte?

Ole Mathiesen Høtoften 20 Virum

I Det grønne område for fjorten dage siden, kunne man læse, at borgmesterens nattesøvn var i den fineste orden. Det skal være hende vel undt, ligesom man kun kan ønske en sund søvn for alle andre mennesker.

Nu blev det så understreget, at borgmesteren sover ekstra godt for tiden, fordi kommunens økonomi, herunder regnskabet for 2017, også er på toppen. Så langt så godt, men hvorfor i alverden være tilfreds med, at regnskabet viser et tocifret millionbeløb i overskud på driften, når enhver ved selvsyn kan konstatere en overflod af misligholdte grønne områder, hullede veje, rustne og udviskede skilte osv. osv.?

Måske man kunne anbefale borgmesteren, at hun brugte nogle af sine vågne timer på at få sat nogle medarbejdere i sving med projekter, som kunne forskønne vores kommune via disse budgetterede midler.

Der er nok at tage fat på, og ren ”Ebberød Bank” er det da, ligefrem at spare på noget som er budgetteret.

PS: I øvrigt har ingen udvalgsformand ”meldt sig”, vedrørende det forfærdeligt misligholdte område ”offentlig skiltning”. Hvem mon det hører ind under?

Publiceret 27 May 2018 14:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV

Hurra næsten weekend

Jeg har sprogeksamen her på fredag, så det fejrer jeg nok her I weekenden. Hvis det er godt vejr, så holder vi nok en barbercue.

Jeg har taget sprog timer her i Sprogcenteret Hellerup og er næsten færdig. Jeg skal nok også bruge noget tid på at arbejde her i weekenden. Min mand har et selvstændigt rengøringsfirma, som vi styrer hjemmefra.

Jeg skal være med til at fejre en 18-års fødselsdag hos en af mine venners venner, som går i min klasse. Det foregår inde i byen, så det bliver en fed tur - håber jeg. Jeg skal også fejre min brors fødselsdag så min weekend er propfyldt med fødselsdage.

Jeg skal til 18- års fødselsdag i Hvidovre. Jeg skal også arbejde lidt for min far i hans firma. Det er et tømrerfirma. Jeg laver alt fra at fikse hans regninger og fakturaer til at hjælpe med det fysiske arbejde. Men det er ikke noget stort, da jeg ikke er uddannet tømrer så jeg hjælper bare.

I weekenden skal jeg i sommerhus med nogle venner. Det er lidt blandet tidligere klassekammerater og venner man har mødt rundt omkring. Søndag skal jeg bare slappe lidt af derhjemme.