Debat:

Hvorfor sover borgmesteren godt, når der er overflod af misligholdte grønne områder, hullede veje og rustne, udviskede skilte?

Ole Mathiesen Høtoften 20 Virum

I Det grønne område for fjorten dage siden, kunne man læse, at borgmesterens nattesøvn var i den fineste orden. Det skal være hende vel undt, ligesom man kun kan ønske en sund søvn for alle andre mennesker.

Nu blev det så understreget, at borgmesteren sover ekstra godt for tiden, fordi kommunens økonomi, herunder regnskabet for 2017, også er på toppen. Så langt så godt, men hvorfor i alverden være tilfreds med, at regnskabet viser et tocifret millionbeløb i overskud på driften, når enhver ved selvsyn kan konstatere en overflod af misligholdte grønne områder, hullede veje, rustne og udviskede skilte osv. osv.?

Måske man kunne anbefale borgmesteren, at hun brugte nogle af sine vågne timer på at få sat nogle medarbejdere i sving med projekter, som kunne forskønne vores kommune via disse budgetterede midler.

Der er nok at tage fat på, og ren ”Ebberød Bank” er det da, ligefrem at spare på noget som er budgetteret.

PS: I øvrigt har ingen udvalgsformand ”meldt sig”, vedrørende det forfærdeligt misligholdte område ”offentlig skiltning”. Hvem mon det hører ind under?

Publiceret 27 May 2018 14:00

SENESTE TV