DEBAT:

Har redaktør Lars Schmidt total misforstået borgmester Sofia Osmani?

Fritz Christoffersen, Kollemosevej 49B, Virum

Har redaktør Lars Schmidt total misforstået borgmester Sofia Osmani?

Hun fik et forrygende valg. Stort tillykke med det.

Men hvorfor mon.

Fordi hun baserer sin politik på ærlighed, oprigtighed, empati og ikke mindst samarbejde på den brede front, hvor alle vil blive hørt.

Det udviste hun blandt andet ved den afholdte konstituering.

En politik hun har prøvet og har gennemført på en fin måde de sidste fire år.

Men med en konstant kritik fra Søren P. Rasmussen, godt fulgt op i spalterne i DGO af ham.

Sofia Osmani ønsker ikke at føre den politik, som Venstre udøvede i deres forhåbentlig eneste periode ved magten i Lyngby-Taarbæk Kommune, hvor der sad en borgmester i fire år med en total dysfunktionel kommunalbestyrelse.

En periode, Lyngby-Taarbæk Kommune godt kunne have undværet.

En magt, Søren P. Rasmussen fik tilranet sig på et utiltalende grundlag i samarbejde med sin tro væbner dengang ,Simon Phil.

De formåede blandt andet at ydmyge en Rolf Aagård på en usmagelig måde ved konstitueringen. Politik, når det er mest beskidt.

Sofia Osmani ønsker ikke som du 'venstremand' (jeg tillader mig at konspirere) peger på, Lars Schmidt.

Blokpolitik tror jeg, ligger Sofia fjernt, selvom som du antyder, der nu kan skabes et borgerligt flertal i kommunalbestyrelsen.

Den tillid, borgerne gav Sofia Osmani, er set fra mit synspunkt baseret på ovenstående plus Sofia's intentioner og visioner med denne dejlige kommune.

Da Søren P. Rasmussen sad ved magten og sammen med Simon Phil fik et flertal til at stemme for Letbanen, og hvor de konservative var total imod, huskede Lyngby-Taarbæk Kommunes borgere heldigvis denne gang.

Lars, du behøver ikke at efterlyse ro på bagsmækken, den er til stede.

Jeg tror, at borgerne har stor tillid til, at Sofia Osmani nok skal få en bred samlet politik igennem. Selvfølgelig baseret på konservativ politik.

Som borgere i et demokratisk samfund skal vi dele os efter anskuelser.

Vi kan og skal ikke være enige om alt, men ud fra egne synspunkter engagere os i debatter på en ordentlig måde, vise respekt og stemme på de politikere, der repræsenterer os.

Den tillid viste Lyngby-Taarbæk Kommunes borgere Sofia Osmani, og hun skal nok forstå at forvalte denne tillid på en god og anstændig vis.

Dette er et helt basalt demokratisk princip.

Publiceret 05 January 2018 16:00

SENESTE TV