Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lærerig leg: Se de dejlige billeder

Det Grønne Område var med på sidelinjen, da børnene skulle lære at ride på hest og bygge insekthoteller

Selv om børnene holder sommerferie, så er læringen ikke helt lagt væk. Det blev både til en uge på hesteryg for at lære at ride, mens byggeevnerne blev forbedret på Sophienholm, hvor der blev bygget insekthoteller.

Det Grønne Område dragede derfor ud i sommerlandet på en flot solskinsdag dag for at være med på sidelinjen til nogle af kommunens lærerige sommeraktiviteter.

Første stop på turen var Exmoor Staldens Sportsrideklub, som stillede heste til rådighed, så interesserede børn kunne finde ud af, om ridning var noget for dem. Rideerfaring var derfor ikke et krav, og der var da også gang i den på ridebanen. Det var med koncentrerede blikke, at børnene red rundt i roligt tempo på rideskolen. Nogle gange gik det helt i stå, og hestene måtte hjælpes i gang i den af lærerne, som fulgte med på sidelinjen.

Det var sidste uge med rideskolen, som foregik i uge 26 og uge 27.

I fuld sving

Det Grønne Område drejede derefter ind på Sophienholm til Sommerbilledskole. Børnene var i fuld sving med at bygge insekthoteller. Borde var fyldt op med materialer, og børnene tog flittigt for sig af byggedelene, som skulle ende ud i femstjernede luksussuiter lavet af materiale, som børnene selv havde fundet i skoven og ved søen.

Sommerbilledskolen foregik i uge 26 og uge 27.

Publiceret: 12. Juli 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!