’Delta’ er titlen på dette kunstværk af Jesper Palm, der i februar udstiller i Lyngby Kunstforening.
’Delta’ er titlen på dette kunstværk af Jesper Palm, der i februar udstiller i Lyngby Kunstforening.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kunstudstilling fra lørdag og frem: Realisme og uvirkelighed

Fra lørdag 3. februar udstiller billedkunstneren Jesper Palm i Lyngby Kunstforening.

Jesper Palm er oprindelig uddannet arkitekt fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Den kunstneriske uddannelse tilføjedes ved studier hos Eric Hebborn, Rom, og Niels Wamberg, København, efterfulgt af en 3-årig uddannelse på Billedskolen i København.

Siden 1980 har Jesper Palm haft talrige udstillinger. Af de seneste kan nævnes soloudstillinger hos Galleri Ingela Sundström, Stockholm (2015), Galleri Benoni, København (2016) og Galleri Hjort, Horsens (2017). Endvidere har han deltaget i gruppeudstillinger bl.a. i Galleri Ingela Sundström (to gange), Stockholm, og Bakkehusmuseet, Frederiksberg. Alle tre i 2017.

Udstillingen 'Iscenesatte billeder' viser, hvordan kunstnerens egne fotografiske optagelser samples og sammensættes med billedmateriale fra bøger, blade og film og danner oplæg til malerier. Det genkendelige er indgangen, men ikke i realistisk forstand, blot fastholdt som iscenesatte tableauer. Opgaven har været at skabe forestillinger, som kun er til stede i en særlig form for uvirkelighed, bygget op af fragmenter fra den verden, vi kender. Hver for sig er fragmenterne realistiske nok, men det er i kombinationen, det uvirkelige træder i karakter.

Udstillingen på Jernbanepladsen 22, Kgs. Lyngby, slutter lørdag 24. februar. Der er åbent tirsdag til fredag kl. 14-17, lørdag kl. 11-14. Søndag og mandag lukket.

Der vil være artist talk med Jesper Palm lørdag 10. februar kl. 13-14 i udstillingslokalerne på Jernbanepladsen. Alle er velkomne.

Publiceret: 02. Februar 2018 07:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt