Udstillingen “Contemporary Aliens” omfatter pastelkridttegninger, collager, mixed media og skulpturer.
Udstillingen “Contemporary Aliens” omfatter pastelkridttegninger, collager, mixed media og skulpturer.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kunstneriske aliens i Cobrarummet

Billedkunstneren Jane Maria Petersen udstiller fra lørdag den 14. oktober i Cobra-rummet ved Sophienholm

Billedkunstneren Jane Maria Petersen udstiller fra lørdag den 14. oktober i Cobra-rummet ved Sophienholm. Udstillingen er arrangeret i samarbejde med Lyngby Kunstforening.

Jane Maria Petersen afsluttede i 1957 sin uddannelse på Det Kongelige Danske Kunstakademi, malerskolerne og grafisk skole. Hertil føjede hun i 1992 en cand.phil. i kunstteori og kommunikation, ligeledes fra Kunstakademiet. Hun udstillede første gang i 1992, og siden er fulgt en lang række udstillinger, både separat- og gruppeudstillinger.

I 2015 var hun en af de udstillende kunstnere på “00197 Roma”, Lyngby Kunstforenings vinterudstilling på Sophienholm, og i maj 2016 var hun månedens kunstner med udstillingen “Voice over” i Lyngby Kunstforening på Jernbanepladsen.

Udstillingen “Contemporary Aliens” omfatter pastelkridttegninger, collager, mixed media og skulpturer. Udstillingens titel antyder et tidsmæssigt paradoks, da alienkaraktererne formodentlig er hævet over både tid og rum og næppe blot “contemporary”.

Udstillingen i Cobra-rummet ved Sophienholm, Nybrovej 401, Kgs. Lyngby, slutter søndag den 22. oktober. Der er åbent tirsdag til søndag kl. 11-17, torsdag kl. 11-19. Mandag lukket. Der er gratis adgang.

Publiceret: 12. Oktober 2017 08:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere