Foto: Jens Hasse/Chili

Foto: Jens Hasse/Chili

Debat: Erhvervs-Letbanen?

Af
Keld B. Larsen

Cedervænget 41 st. tv.

2830 Virum

debat Letbanen åbner mulighed for at klassificere store arealer som stationsnære, mener John Damm Sørensen (DGO 7. august).

Hvis det er korrekt, har vi måske forklaringen på, at ingen fra letbaneprojektet vil høre tale om de omdiskuterede superbusser i stedet for sporvogne.

Jeg formoder at letbane-'stationer' i relation til planlovgivningen vejer tungere end busstoppesteder.

Står vi med et trafikprojekt, som i virkeligheden er et erhvervs- og byggeprojekt? Hvorfor så ikke bare sige det højt?

I øvrigt mener jeg, at det burde blive en monorailbane.

Publiceret 25 August 2018 21:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.