Astana-trøjen kan ses på Jonas Gregaard, når han cykler i Lyngby 1. Juli. Pressefoto

Astana-trøjen kan ses på Jonas Gregaard, når han cykler i Lyngby 1. Juli. Pressefoto

Talent Astana-rytter med i gadeløb i Lyngby den kommende weekend

Jonas Gregaard er med i Lyngbys gadeløb 1. juni i anledning af Lyngby CCs 100 års jubilæum

Cykling Når der 1. juni afvikles gadeløb i centrum af Kongens Lyngby for at fejre Lyngby CCs 100 års jubilæum, er det med Astana sportsdirektør og Lyngby-borger Lars Michaelsen som hovedkraften bag arrangementet. Derfor er det også naturligt, at der kommer ryttere i Astana-trøjen til start i løbet.

Og derfor har Lyngby CC har indgået en aftale med talentfulde Jonas Gregaard om deltagelse i løbet. 22-årige Gregaard er i gang med sin første hele sæson på WorldTour’en, og har blandt andet netop imponeret med en sjetteplads på anden etape af Tour of California. Tidligere har Gregaard som Riwal-rytter blandt andet vundet GP Himmerland i 2016, er blevet nr. 10 i PostNord Danmark Rundt i 2017 og vundet det franske Kreiz Breizh etapeløb også i 2017.

“Det bliver super fedt at køre gadeløb midt i Lyngby. Jeg er sikker på, at der bliver fantastisk stemning, og at tilskuerne får en fantastisk oplevelse,” lyder det fra Jonas Gregaard, der også er blevet dansk mester både som junior og som U23-rytter.

Løbet er for alle

Gadeløbet i Kongens Lyngby 1. juni køres både for børn, for motionister og altså for eliten. Alle har dermed mulighed for at køre cykelløb på en afspærret rute og få en stor cykeloplevelse. Løbene skal køres på en 3,5 km lang rundstrækning midt i Lyngby.

Børnene skal køre i to aldersklasser, 9 til 11 år og 12 til 14 år, der skal køre henholdsvis en og to omgange på rundstrækningen. Det er gratis for børn at deltage, og alle der tilmelder sig på forhånd, får desuden en Goodie-bag fra Meny i Lyngby. Licensryttere kan ikke deltage, da formålet er at tiltrække nye børn til cykelsporten. Tilmelding på børneløbet på email Info@lyngbycc.dk. Husk at angive navn og fødselsdato.

Tilmeldingen til løbet for eliten og motionister foregår via https://www.cyklingdanmark.dk/tilmelding.

Publiceret 25 May 2019 18:30

SENESTE TV