Mød Cykelmyggen i Lyngby Storcenter

Mød Cykelmyggen i Lyngby Storcenter

Flemming Quist Møller læser højt i Lyngby Storcenter

Er man vild med Cykelmyggen Egon, Bennys Badekar og Jungledyret Hugo, så mød op hos Arnold Busck torsdag kl. 16 og hør forfatteren læse højt fra sine værker

Taarbæk-drengen Flemming Quist Møller er kendt for sine fortællinger og tegninger rettet mod børn. Cykelmyggen Egon, Bennys Badekar og Jungledyret Hugo er blandt de værker som har været fast godnatlæsning i mange danske hjem de seneste 50 år. Nu får Lyngbyborgere og alle andre mulighed for at høre den stemme der har fulgt mange af DR's børneprogrammer i en årrække. For på torsdag den 16. maj klokken 16 er Flemming Quist Møller klar med oplæsning af sine bøger i Arnold Busck i Lyngby Storcenter. Årsagen er at Bellevue Teatret og Lyngby Storcenter har lavet en aftale om at præsentere smagsprøver fra Bellevue Teatrets aktuelle forestilling som netop er Cykelmyggen Egon.

Det kræver ikke billet at opleve Flemming Quist Møllers oplæsning i Arnold Busck kl.16-17. Men man skal nok komme i god tid, for det er sjældent at man kan høre Flemming Quist Møller læse op af sine værker./peb

Publiceret 14 May 2019 15:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.