Udstillingen

Udstillingen "Nye konstruktioner" omfatter vægkonstruktioner og papirklip udført af Natalie Mégard

Udstilling: Nye Konstruktioner i Kunstforeningen

Fra 9. februar udstiller billedkunstneren Natalie Mégard i Lyngby Kunstforening

Udstillingen "Nye konstruktioner" omfatter vægkonstruktioner og papirklip. Natalie Mégards arbejder viser hendes store optagethed af RUM. Det sker med skulpturer, der sommetider kan betrædes, sommetider betragtes udefra, og som kommer i dialog med det omgivende rum. Der er tale om konstruktioner, der har udgangspunkt i gadens byggematerialer som træ og plastic for derved at vise det poetiske rum, som byen omgiver os med. Poesi og ellers trivielle materialer fra byrummets byggepladser er det overordnede udtryk. Udstillingens papirklip bygger på modsætningen mellem det perspektiviske blik i arkitekturfotografiet og de gentagne mønstre i papirklippet.

Natalie Mégard er født i Frankrig, men siden 1969 bosat i Danmark. Hun er uddannet på Det Kongelige Danske Kunstakademi og har suppleret den kunstneriske uddannelse med en bachelor i kunsthistorie fra Københavns Universitet.

Natalie Mégard har siden 1974 haft talrige udstillinger både i Danmark og i udlandet, bl.a. i Paris, Norge og i Moskva. Senest har hun udstillet i det kunstnerdrevne galleri D7, som holder til i Kunstnerhuset Classensgade, hvor hun har haft værksted i 30 år. Som medlem af Kunstnerhuset deltog hun i 2011 i Lyngby Kunstforenings udstilling på Sophienholm, "Classensgade 7", med installationen Indflytning.

Publiceret 09 February 2019 09:50