Vinter ved Frederiksdal, er et af bidragene til 'Mit sted i LTK'. Alle kan komme med deres input til udstillingen, der 7. februar åbner på Frieboeshvile.

Vinter ved Frederiksdal, er et af bidragene til 'Mit sted i LTK'. Alle kan komme med deres input til udstillingen, der 7. februar åbner på Frieboeshvile.

Mit sted: Åbning af ny lokalhistorisk udstilling

7. februar kl. 16 åbner Stadsarkivets nye udstilling ”Mit sted i Lyngby-Taarbæk” på Frieboeshvile. Alle er velkomne

Den nye lokalhistoriske udstilling sætter fokus på lokale steder, som er vigtige for menneskers historie og identitet. Stadsarkivet har spurgt borgerne, hvilke steder i Lyngby-Taarbæk, der har en særlig betydning for dem, og hvorfor netop disse steder er betydningsfulde for dem.

På udstillingen præsenteres de mange vidt forskellige svar sammen med et spændende udvalg af lokale fotos, historier og malerier fra Stadsarkivets samling. Udstillingen giver således et unikt indblik i Lyngby-Taarbæks både hemmelige og kendte steder samt personlige historier om steders særlige betydning.

”Stadsarkivets udstillinger handler både om at formidle Lyngby-Taarbæks spændende historie, men også om at inddrage og involvere borgerne i deres egen lokalhistorie, og derfor er vi glade for, at så mange har ønsket at medvirke i udstillingen”, siger stadsarkivar Mette Henriksen.

I udstillingsperioden vil alle løbende kunne bidrage til udstillingen, og der vil også være et undervisningstilbud til skolerne.

Udstillingen kan ses frem til den 28. juni på Frieboeshvile, Lyngby Hovedgade 2, 2800 Kongens Lyngby. Se mere på stadsarkivet@ltk.dk./peb

Publiceret 06 February 2019 18:30