Hi-fi-specialisten vil sætte fokus på ambitionen om, at vi skal lytte mere. Pressefoto

Hi-fi-specialisten vil sætte fokus på ambitionen om, at vi skal lytte mere. Pressefoto

Hi-fi-dag med Gorillaz

Onsdag 6. februar byder HiFi Klubben i Lyngby på lyttesession

butiksliv HiFi Klubben i Lyngby inviterer til gratis lyttesession onsdag den 6. februar, hvor albummet 'Gorillaz' af Gorillaz afspilles i sin fulde længde på et førsteklasses hi-fi-anlæg.

Gorillaz er udvalgt i samarbejde med musiktjenesten Tidal, og det bliver formidlet af en lokal musikentusiast, der giver en kyndig indføring i værket og dets betydning.

"Vi vil give alle interesserede en unik mulighed for at høre, hvordan et af musikhistoriens største værker lyder i den originale form. Der sker noget magisk, når vi giver os tid til at lytte til et album i hele sin længde, og når det afspilles på et sublimt anlæg og under de rigtige forhold, træder detaljer og lag frem, som man ellers hverken bemærker eller påskønner," siger Martin Kjær Skou i en pressemeddelse fra HiFi Klubben.

Lyt på en anden måde

Ved at invitere indenfor til HiFi Day vil hi-fi-specialisten sætte fokus på deres ambition om, at vi skal lytte mere. Arrangementet hylder det udvalgte album og produktionen af den gode, klare lyd.

"Vi lytter på en anden måde i dag, hvor musikken stort set altid er tilgængelig og lige ved hånden. Men det er vigtigt, at vi også en gang imellem fokuserer fuldt på musikken og giver os hen, hvis vi skal have den fulde lytteoplevelse," siger Martin Kjær Skou.

HiFi Day er en del af HiFi Klubbens Welcome Listeners-koncept. Dørene åbnes klokken 19. Der skal reserveres plads på forhånd efter først til mølle-princippet via www.hifiklubben.dk/hifiday.

jesl

Publiceret 02 February 2019 10:00