Komiker Line Svendsen tager udflytning af statslige arbejdspladser under kærlig behandling i forestillingen 'Du milde himmel'.

Komiker Line Svendsen tager udflytning af statslige arbejdspladser under kærlig behandling i forestillingen 'Du milde himmel'.

Fem forestillinger i Sorgenfri Teaterforening

Teaterforeningen har netop fået støtte fra Lyngby-Taarbæk Kommunes Kulturfond, og kan derfor gennemføre den planlagte forårssæson i samarbejde med Stadsbiblioteket og Kulturstedet Lindegaarden

Af
Pernille Borenhoff

Sorgenfri Teaterforening har netop fået 15.000 kroner fra Lyngby-Taarbæk Kommunes Kulturfond. Og det betyder, at de fem forestillinger, som var bestilt til forårssæson, kan gennemføres, fortæller Susanne Susanne Danig, der er bestyrelsesformand i Sorgenfri Teaterforening. Og professionelt er teaterproducent, der hjælper teatergrupper med at komme ud og vise deres forestillinger.

"Vi bliver nødt til at entrere med forestillingerne et år i forvejen, og det ville have været risikabelt uden støtten. To af forestillingerne, kunne vi have aflyst, men det betyder virkelig meget for os, at vi har fået mulighed for at gennemføre alle fem forestillinger," siger hun.

To af forestillingerne er på Stadsbiblioteket og tre på Kulturstedet Lindegaarden.

"Samarbejdet med Lindegaarden startede i efteråret. Vi har et godt samarbejde med dem, og Lindegaarden har et potentiale, der er værd at støtte. Forestillingerne til Lindegaarden er håndplukkede, for det er jo ikke alle forestillinger, der kan opføres i det rum på grund af søjlerne," siger hun.

Første forestilling 7. februar kl. 19.30 er på Stadsbiblioteket og har ensomhed som tema.

"Det er en meget fin danseforestilling med få ord, der kører som et lydspor. Det er folk, der er ensomme, der udtaler sig. Den er blevet til på baggrund af et langvarigt forskningsprojekt, hvor man i kunstnerisk form undersøger, hvad ensomhed er," siger Susanne Danig, der til denne forestilling har lavet en aftale med Ældre Sagen, hvis medlemmer kommer ind til halv pris.

Alle forestillinger varer cirka en time, og billetterne koster 100 kr. (50 kr. for unge).

Se mere om forestillingerne her: http://www.sorgenfriteaterforening.dk/forestillinger/

Publiceret 01 February 2019 11:00