Tag med på en stemningsfuld lanternevandring den 20. december

Tag med på en stemningsfuld lanternevandring den 20. december

Biblioteket i julen: Lanternevandring ved Lyngby Sø, julerier og gode historier for børn

På biblioteket bliver der julet igennem for både børn og voksne med bl.a. kreative julesysler, stemningsfuld lanternevandring, julesange og inspiration til årets boggaver

Stemningsfuld lanternevandring

Den 20. dec. fejres lyset i alle dets afskygninger på en hyggelig og stemningsfuld lanternevandring. Turen starter på Stadsarkivet på Friboeshvile og går ned til Lyngby Sø, hvor man oplever solnedgangen sammen og høre et par gode historier om dengang elektriciteten kom til Lyngby og om menneskenes fejring af solen gennem tiderne. Herefter går man med små lygter tilbage ad Prinsessestien til Stadsarkivet og slutter af med varm kakao og stemningsfulde vintersange med Elverhøjkoret i Havesalen.

Jul for børnene

For børnene er der tre dage i dec. mulighed for at deltage i workshops med julerier. Her kan man bl.a. hjælpe med at pynte bibliotekets flotte juletræer, kreere julebadges og gavemærker, lave små julegaver til venner og familie, designe sit eget personlige julepynt, julekort eller julekunstværk ved at genbruge kasserede bøger og meget mere. Biblioteket hilser og siger, at nissehuer er meget velkomne til hver gang.

Historie 1/2 timen er et koncept for de mindste børn, hvor børn og voksne er publikum til de gode historier i børnelitteraturen og til kendte og mindre kendte sange. Mens der læses, kan de små kigge på fine illustrationer og effekter, som passer til. Når der synges og spilles, inviteres børnene til at synge med. Til Historie1/2 time i dec. står den naturligvis på fortællinger og sange om jul.

Med de mange forskellige arrangementer, er der masser af muligheder for at komme i hyggelig julestemning og få inspiration på biblioteket til julen.

Foto: Tag med på en stemningsfuld lanternevandring den 20. december

Fakta

Workshop – Julerier for børn

Onsdag den 12. december kl. 15-16 og kl. 16-17

Torsdag den 20. december kl. 15-16 og kl. 16-17

Historie1/2 timen – Fortællinger og sange om jul

Torsdag den 6. december kl. 9.45-10-15 - Alder: 1½-3 år og kl. 11-11.30 Alder: 3-6 år

Stemningsfuld lanternevandring

Torsdag den 20. december kl. 16 på Stadsarkivet, Frieboeshvile, Lyngby Hovedgade 2 – bare mød op.

Der er gratis adgang til alle arrangementerne med tilmelding er nødvendig forinden på bibliotekets hjemmeside lyngbybib.dk på nær til lanternevandringen.

Publiceret 09 December 2018 16:00

SENESTE TV