Send et bidrag til udstilling: Hvad er dit særlige sted i Lyngby-Taarbæk?

Stadsarkivet opfordrer borgerne til at sende deres bidrag til udstillingen 'Mit sted i Lyngby-Taarbæk'

Af
Pernille Borenhoff

Lyngby Åmose, gadekæret i Virum, Sophienholm, Lundtofte Kirke, Furesøen eller et værksted i Raadvad.

Stadsarkivet er ved at planlægge sin næste lokalhistoriske udstilling, som sætter fokus på borgernes særlige lokale steder. Som en del af planlægningen efterlyser Stadsarkivet borgernes bud på, hvilke steder i Lyngby-Taarbæk, som har en særlig betydning, og hvorfor netop disse steder er betydningsfulde.

På udstillingen præsenteres de mange forskellige svar sammen med et udvalg af lokalhistoriske fotos, historier og malerier fra samlingen.

"Udstillingen ønsker at give et unikt indblik i Lyngby-Taarbæks smukke, finurlige og hemmelige steder samt fortællinger om steders betydning," siger stadsarkivar Mette Henriksen.

Alle, der vil bidrage, kan henvende sig til Stadsarkivet enten ved at maile til stadsarkivet@ltk.dk eller på tlf. 45884383.

Udstillingen 'Mit sted i Lyngby-Taarbæk' åbner torsdag den 7. februar kl. 16-18, og vil kunne ses frem til den 28. juni på Stadsarkivet, Frieboeshvile, Lyngby Hovedgade 2.

Billedtekst: Stadsarkivet opfordrer alle til at være med i den næste udstilling: ”Mit sted i Lyngby-Taarbæk”, der åbner til februar. (Foto: Lyngby-Taarbæk Stadsarkiv)

Publiceret 06 December 2018 08:00