Pernille Bévort spiller saxofon i mange sammenhænge. 5. december gæster hun Templet sammen med Radio Bévort.

Pernille Bévort spiller saxofon i mange sammenhænge. 5. december gæster hun Templet sammen med Radio Bévort.

Radio Bévort spiller jazz i Templet på onsdag

Lyngby-Taarbæk Jazzklub inviterer til jazz, gløgg og æbleskiver

Til den sidste koncert i året lokker Lyngby-Taarbæk Jazzklub traditionen tro med gløgg og æbleskiver, og i pausen bliver der trukket lod om jazz-cd’er mm. Men det vigtigste er naturligvis musikken, som er lagt i hænderne på saxofonist, bandleder og komponist Pernille Bévort og hendes Radio Bévort.

I 2016 var saxofonisten Pernille Bévort i studiet med dette farverige og spændende ensemble, for at indspille sin 10. udgivelse som bandleder/komponist. Anmelderen og jazzkenderen Thorbjørn Sjøgren skrev helt uopfordret på Facebook den 20. feb. 2017 følgende om gruppen: ” Dette her er altså, lige i disse år, et af de bedste / fedeste / mest originale danske bands, jeg kender.”

Pernille Bévort er uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Hun er et kendt ansigt på den hjemlige jazzscene, hvor hun kan høres i adskillige ensembler fra duoer til Big Bands. I februar spillede hun i jazzklubben til børnejazz-forestillingen Den Fanjazzstiske Kabuggilak.

Pernille optræder jævnligt med en række af landets professionelle Big Bands, heriblandt DR Big Band, Tivolis Big Band, Aarhus Jazz Orchestra og The Orchestra. Hun har komponeret til og ledet egne grupper siden 1995.

Line up: Pernille Bévort/bandleder/komponist/tenor- og sopransaxofon – Mariane Bitran/fløjter – Aske Drasbæk/altsax og klarinet – Ole Visby/Tenorsax og basklarinet – Francesco Cali/piano og accordion – Morten Ankarfeldt/bas – Bjørn Heebøll/trommer. /peb

Publiceret 02 December 2018 00:00

SENESTE TV