Så er det atter julemarked i Raadvad. Med eller uden sne.

Her ses et snedækket Raadvad. Langs Mølleåen mellem Furesøen og Øresund ligger der ni vandmøller. De ni møller er Frederiksdal Mølle, Lyngby Mølle, Fuglevad Mølle, Brede Værk, Ørholm Værk, Nymølle, Stampen, Raadvad og Strandmøllen. Alle disse møller kaldes også for Industriens Vugge, da det var her i Mølleådalen at industrialisering af Danmark begyndte. På billedet ses Rådvad. Keywords: Raadvad, vandmøller, indusrialiseringen, Mølleåen, vedvarende energi, arkitektur, industrianlæg, snevejr POLFOTO

Kunstnerisk julemarked i Raadvad i den kommende weekend

I de fredede gamle bygninger på den gamle Raadvad Knivfabrik kan man den kommende weekend se ægte håndværk, kunsthåndværk og kunst

Af
Pernille Borenhoff

Den kommende weekend er der julemarked i Raadvad, hvor man i de fredede gamle bygninger på den gamle Raadvad Knivfabrik kan se ægte håndværk, kunsthåndværk og kunst, der bunder i gode traditioner. Og midt i al kiggeriet kan børnene gå på jagt med Naturskolen, der har lavet en quiz, hvor man skal finde udstoppede dyr på værkstederne. Det sker begge dage mellem kl. 11-14. Naturvejlederne fra Raadvad Naturskole står er klar til at fortælle en masse om dyr og natur.

Som noget nyt vil der om lørdag kl. 14 været jazz i Bronzeværkstedet med Duo Cabanutti.

Da julemarkedet ofte er et tilløbsstykke, så har det været vanskeligt at finde parkering. Men det skulle der være rettet op på i år.

"Vi har i år forbedret mulighederne for at komme til og fra Raadvad. Der er skiltning, der viser, at man kan parkere i venstre side af Svenskevejen fra Stampen og til Raadvad. Desuden kan man parkere i de allerede afmærkede parkeringspladser ved Hjortekær, før Stampen, ved Stampen, bag Kroen og ved Vandrehjemmet. Endelig er det nu også tilladt at parkere på grusvejen fra midt på Svenskevej mod Skodsborgvej," siger bronzestøber Stine Ring.

Julemarkedet er åbent lørdag den 1. og søndag den 2. december kl. 11-17.

Publiceret 29 November 2018 15:00

SENESTE TV