Der er gensyn med Finn Rye, Christian Damsgaard og Peter Aude, som Kasper, Jesper og Jonatan.

Der er gensyn med Finn Rye, Christian Damsgaard og Peter Aude, som Kasper, Jesper og Jonatan.

Bellevue Teatret holder fast i traditionerne

Ingen jul uden Kasper Jesper og Jonathan. Bellevue teatret byder igen indenfor til kardemommefest med hygge, tegnekonkurrencer og mulighed for at købe lune godter.

Tag hele familien med til den hyggelige og festlige familieforestilling i den magiske lille by, Kardemomme. Her kan man møde alle de rare, skøre og hyggelige indbyggere, bl.a. skrappe Tante Sofie, den godmodige Politimester Bastian og de tre røvere Kasper, Jesper og Jonatan, der lister sig afsted på tå for at stjæle og lave ballade.

Bellevue Teatret vil gerne gøre forestillingen til en mindeværdig familiebegivenhed og derfor har de et par ekstra overraskelser. Som familieudflugt er det altid oplagt med en tur i Dyrehaven eller en gåtur ved stranden i forbindelse med et besøg på Bellevue Teatret. Teaterturen vil også byde på tegnekonkurrencer, hvor teatret trækker lod om fine præmier og du kan tage sjove billeder af børnene.

Folk og røvere i Kardemomme by er oprindeligt en kendt børnebog fra 1955 af norske Thorbjørn Egner. Den er siden oversat til dansk af Halfdan Rasmussen. På Bellevue Teatret er det Peter Aude, der står for instruktionen, mens Thorbjørn Egner står bag tekst, musik og scenografi.

Forestillingen er fra 3 år og varer 2 timer inkl. pause.

Spilleperiode og -tider

Bellevue Teatret

Frem til den 22. december

Se spilletider og bestil billetter på www.bellevueteatret.dk

Publiceret 25 November 2018 19:00

SENESTE TV