Helene Kvint og Jacob Stage spiller rollerne som ægteparret, hvis tilværelse ændres, da hun bliver ramt af en hjerneskade.

Helene Kvint og Jacob Stage spiller rollerne som ægteparret, hvis tilværelse ændres, da hun bliver ramt af en hjerneskade.

Teater på biblioteket på torsdag: Slag - når hjernen bløder

Livet med en hjerneskade bliver nærværende, når Sorgenfri Teaterforening 8. november viser forestillingen SLAG på Lyngby Bibliotek

Hvert år rammes op imod 12.500 danskere af en hjerneskade, som skyldes en blodprop eller blødning i hjernen. Følgevirkningerne af sygdommen går ikke kun ud over den enkelte patient, men er samtidig en stor udfordring for de pårørende og en krævende opgave for dem, der drager professionel omsorg for de ramte.

Forestillingen SLAG, som Sorgenfri Teaterforening præsenterer i november kl. 19.30, tager fat på området. Skuespilleren Helene Kvint tager udgangspunkt i sine egne oplevelser, som nærmeste pårørende, når hun sammen med Jacob Stage, går på scenen og visualiserer det univers, man begiver sig ind i, når den man elsker, med ét slag, bliver en anden.

Forestillingen skildrer et ægtepar, hvor kvinden forandres efter en blodprop i hjernen. Lag efter lag udfoldes deres liv og konflikter i et samspil mellem video og sceniske aktioner.

Forestillingen er instrueret af Heim. Billetter a 100 kr. købes via www.sorgenfriteaterforening.dk eller i døren.

Medvirkende: Helene Kvint, Jacob Stage

Videokunst: Helle Lyshøj.

Lyddesign: Erik S. Christoffersen

Lysdesign: Jon Gelting

Scenerum og kostymer: Camilla Lind.

Idé: Helene Kvint

Publiceret 02 November 2018 10:30

SENESTE TV