Før DM-koncert med brassbandet i aften

Kom til koncert med kaffe og kage på Ny Lyngbygård

KONCERT Mandag den 29. oktober kl. 20.00 bydes til fælles Før DM-koncerter med Lyngby-Taarbæk Brass Band (LTBB) og Dania Brass Band, i Musikskolens sal på Ny Lyngbygård - der bydes på kaffe og kage, og så er der tilmed fri entré!

Koncerten er opvarmning til DM for brass band 2018, der finder sted fredag den 2. og lørdag den 3. november, i Aarhus Musikhus. Her mødes landets absolut bedste brass bands til kampen om det danske brassbandmesterskab, samt retten til at repræsentere Danmark ved Europamesterskaberne for brass bands 2019.

Det lokale Lyngby-Taarbæk Brass Band (LTBB) møder op til Danmarksmesterskaberne for brass bands 2018, i håbet om at vinde titlen som Danmarks bedste brass band tilbage til Lyngby-Taarbæk!

Koncerten på mandag er sidste offentlige generalprøver for de to bands, hvor de præsenterer deres selvvalgte musikstykker, samt pligtstykkerne for henholdsvis Elite divisionen (LTBB) og 1. division (Dania Brass Band).

Følg med i DM-forløbet på www.facebook.com/ltbb.dk

På dirigentpodiet for LTBB står den belgiske musiker og dirigent Glenn Van Looy, der de seneste syv uger har forberedt det lokale brass band til succes ved DM Brass 2018, sammen med orkesterets daglige bandtrainer Michael Aaberg Thomsen.

Hvor og hvornår: Mandag den 29. oktober kl. 20.00 i Musikskolens sal på Ny Lyngbygård, Toftebæksvej 17, 2800 Kgs. Lyngby.

Publiceret 29 October 2018 09:30

SENESTE TV