Mette Sandbye institutleder på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab

Mette Sandbye institutleder på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab

Foredrag: Zoomer ind på fotografiets historie og fremtid

Fotografiet er allevegne og er blevet en tilgængelig teknologi som aldrig før. Men kan kunstfotografiet og presse-fotografiet stadig gøre sig gældende?

Mette Sandbye, professor i fotografistudier fra Københavns Universitet og dommer ved Årets Pressefoto 2017 er inviteret til Stadsbiblioteket.

Her vil hun præsentere fotografiets aktuelle udvikling og zoome ind på en observeret tendens, hvor kunstfotografiet lader til at have sneget sig ind pressefotografiet og omvendt. Traditionelle genreskel mellem kunst og dokumentarisme, kan siges at være udvisket.

Til daglig er Mette Sandbye institutleder på Institut for Kunst- og Kulturvidenskab. Og med et speciale i fotografi i alle facetter og mangeårig kritikervirksomhed for bl.a. Weekendavisen er hun i den absolutte liga, når det gælder viden om fotografiets udvikling, påvirkning og tendenser.

Der er derfor vigtig viden at hente for `amatøren´, den professionelle fotograf, og for alle der anvender visuel kommunikation, når fotografiets særlige kvaliteter foldes ud torsdag 25. oktober kl. 19-20.30. Køb billet a 50 kr. på lyngbybib.dk. /peb

    Hvad: Foto

    Hvem: Mette Sandbye

    Hvor: Stadsbiblioteket

    Hvornår: 25. okt. kl. 19

Publiceret 21 October 2018 08:00

SENESTE TV