Mal på plankeværket, skyd på mål efter den svenske målmand eller leg dåseskjul med Orla.

Mal på plankeværket, skyd på mål efter den svenske målmand eller leg dåseskjul med Orla.

Frække drenge og fede flippere

Efterårsferien på Frilandsmuseet byder på vaskeægte 70 ́er-festival, hvor den ellers stille Stationsby bliver centrum for Ole Lund Kirkegaards finurlige Frø-snapper univers og flippergenerationens fest og farver

I efterårsferien vender Orla Frøsnapper, Lille Virgil, Smeden og alle de andre rødder tilbage til Frilandsmuseet Det Gamle Danmark, når der igen holdes Frø-snapperfestival.

Her kan du prøve en tur i en vintage karrusel eller radiobil og oplev tryllekunstnerens gøglervogn, som Lille Virgil og hans frække venner har vendt på hovedet.

Grav efter regnorme og spis frøer med Orla Frøsnapper, når han kommer til byen eller lav old-school graffiti og mal eller skriv frække ord på Frø-snapperbyens plankeværk. Er du til den handy side, så kan du bygge dit eget dit eget Lille Virgil-hus sammen med mor, eller lade din far hjælpe dig med at sy din helt egen rya-pude ved campingbordet.

I det hel taget byder festivalen på masser af aktiviteter, der inviterer familien med tilbage til den kreative og farverige tid før iPads og mobiltelefoner. Så tag din gamle T-shirt med og frisk den op med en omgang batikfarvning eller kartoffeltryk og hvis I vil ind i de varme 70’er stuer kan I tage hele familien med til Banko i forsamlingshuset.

Alle elsker Otto

De fleste kender Ole Lund Kirkegaards klassiske historie om drengen Topper, der finder en magisk blyant og vækker det farverige, trehornede næsehorn Otto til live. Næsten lige så mange kender Tom McEwans iørefaldende sang, hvor han synger:

”Er Otto en telefon? Nej, nej, nej. Er Otto en brandstation? Nej, nej, nej!”

Så mødet med Otto bliver ekstra festligt begivenhed når musiker og skuespiller Tom McEwan selvfølgelig synger hittet ’Otto Er Et Næsehorn’.

Det er på Frilandsmuseet i efterårsferien, at man kan får en ordentlig dosis 70’er nostalgi. /sig

FRØSNAPPERFESTIVAL

Hvor: Frilandsmuseet Det Gamle Danmark, Stationsbyen

Hvornår: 14. – 21. oktober (Efterårsferien) fra Kl. 11-15:30

Publiceret 13 October 2018 16:00

SENESTE TV