Jakob Dinesens smidige og udtryksfulde tenorsax er i front og med en velklingende klassisk strygekvartet som den bløde bund.

Jakob Dinesens smidige og udtryksfulde tenorsax er i front og med en velklingende klassisk strygekvartet som den bløde bund.

Spiller med sit drømmeband: Dino with Strings

Saxofonisten Jakob Dinesen giver koncert med sit drømmeband på Stadsbiblioteket

Orkesteret ”Dino with Strings” har de seneste år turneret med musikken fra albummet “Yasmin”, der i 2014 blev kåret som årets bedste jazzudgivelse, og nu har de indspillet et nyt album. Onsdag den 10. oktober kl. 20 spiller de på Stadsbiblioteket.

Jakob Dinesen er en af de mest høreværdige tenorsaxofonister i den melodiske del af dansk jazz. Han kan ubesværet indgå i stort set alle musikalske sammenhænge, og han har da også turneret med så forskellige musikere som Thomas Helmig, Blachman, Kira Skov og Jakob Bro. At det netop er ham, der skulle genoplive rollen som bredt anlagt fortolker af ballader ’with strings’ og det hele i dansk jazz, kan næppe være mere oplagt.

Med sig denne aften har han det unge klavertalent Heine Hansen og de garvede musikere Anders Christensen på bas og Jakob Høyer på trommer.

Strygerne er Andrea Gyarfas og Karen Johanne Petersen, violiner, Sidsel Feher Most, bratsch og Samira Dayyani, cello. De spiller alle i de københavnske symfoniorkestre og sammen optræder de i strygekvartetten ’Gyarfas kvartet’

Entré: 100 kr., medlemmer af Biblioteksklubben 80 kr., medlemmer af Lyngby-Taarbæk Jazzklub og unge under 25 år 50 kr.

Billetsalg på www.lyngbybib.dk. Evt. resterende billetter sælges ved indgangen. /peb

Publiceret 07 October 2018 08:00

SENESTE TV