4B's Martin Luther-rap, der vandt en konkurrence i 2017 er nu udkommet som bog. Pressefoto

4B's Martin Luther-rap, der vandt en konkurrence i 2017 er nu udkommet som bog. Pressefoto

4B's Luther-rap nu udkommet som bog

Lundtofte Skole-elevernes 'Martin Luther på fire minutter' er allerede solgt i 300 eksemplarer

kultur "Det her er historien om den hellige mand, som gjorde op med det katolske i hellig forstand. Som du nok har gættet er manden Martin Luther. Her er hans historie på fire minutter."

Sådan indleder 4B på Lundtofte Skole deres nye bog om Martin Luther. Bogen er oprindelig en rap, som de vandt en større landsdækkende konkurrence med sidste år udskrevet af Kirkeministeriet forbindelse med reformationsåret.

Kirkeministeriet var så glade for videoen, at de valgte at støtte en bogudgivelse. Og Forlaget Eksistensen er gået med i samarbejdet om udgivelsen, som nu ligger klar i butikkerne.

'Martin Luther på fire minutter' kan købes i Lyngby Hovedgade.

'Martin Luther på fire minutter' kan købes i Lyngby Hovedgade.

Til salg i hovedgaden

"Versene er humoristiske og får Luther til at fremstå som et interessant menneske. De fjollede vers giver et billede af mennesket Luther, samt skaber en interesse for reformationen, som en del fagtekster ikke formår," lyder lektørudtalelsen fra Dansk Bibliotekscenter (DBC).

Bogen har allerede nu rundet 300 solgte eksemplarer, og boghandleren i Lyngby Hovedgade har købt et parti hjem, som de sælger for 30 kroner stykket. Bogen kan også købes via forlagets hjemmeside www.eksistensen.dk.

jesl

Publiceret 07 October 2018 10:00

SENESTE TV