Simon Gorm Andersen har kaldt udstillingen 'Mr. Snail King Dictates the Order of the Snail'

Simon Gorm Andersen har kaldt udstillingen 'Mr. Snail King Dictates the Order of the Snail'

Kunst-sæsonen slutter: Sneglekongen og kobraen

Med en udstilling af billedkunstneren Simon Gorm Andersen slutter Lyngby Kunstforening sæsonen i Cobra-rummet ved Sophienholm

Udstillingen "Mr. Snail King Dictates the Order of the Snail", der fra den 6. til den 14. oktober kan ses i Cobrarummet ved Sophienholm, består af oliemalerier på lærred. Værkerne spiller på maleriets musiske potentiale og er installeret i rummet, så de udvikler et forhold til det allerede eksisterende Cobra-loft. Malerierne er groet frem ved et uendeligt antal malede gentagelser, som lægger sig på plads i en slags musisk mønster, et pastost malesnask. På én gang ækelt, lækkert og meget fysisk.

Simon Gorm Andersen er uddannet på Kunstskolen Spektrum, København, og på Kungliga Konsthögskolan, Stockholm. Han har fortrinsvis udstillet i Stockholm og Malmø, bl.a. på Malmö Konsthall, (2013), og soloudstillinger i Galleri Mejan, Stockholm (2013), APA Gallery, Stockholm (2015), EKS rummet, København, og Susanne Pettersson Gallery, Stockholm (begge 2017).

Udstillingen i Cobra-rummet ved Sophienholm, Nybrovej 401, Kgs. Lyngby, åbner lørdag den 6. oktober og slutter søndag den 14. oktober. Der er åbent tirsdag til søndag kl. 11-17, torsdag kl. 11-19. Mandag lukket. Der er gratis adgang.

Der er fernisering lørdag den 6. oktober k. 13-17.

Publiceret 04 October 2018 17:00

SENESTE TV