Så er der æbledag på Gl. Holtegaard. Pressefoto

Så er der æbledag på Gl. Holtegaard. Pressefoto

På søndag: Æbledag og koncert på Gl. Holtegaard

Årets æblehøst fejres og Alberte giver koncert

Æbledag Så er der æbledag og koncert med Alberte Winding på Gl. Holtegaard.

Det er 30. September, man skal tage hele familien i hånden og fejre årets æblehøst i Gl. Holtegaards barokhave. Traditionen tro vil der denne dag fra klokken 12 til 16 være et væld af aktiviteter for både børn og voksne. Alberte Winding sammen med Andreas Fuglebæk vil indtage Sceneri og spiller både velkendte og nye melodier for både børn og voksne fra klokken 12.30.

Man kan desuden gå med på et vandrende teater-eventyr sammen med Legebureauet, som tager de fire til ni-årige med på en vandring gennem barokhaven i eventyrfortællingen Kongens Æbledag. Derudover er der forskellige workshops; sammen med billedkunstner Mette Wille, der laver farverige stangdukker med de små, eller de kan lave æbletryk på t-shirts sammen med billedkunstner Thomas Øvlisen.

For de voksne vil forfatter og billedkunstner Amalie Smith blandt andet læse op af sit hybridværk "Et hjerte i alt", og der er beskæringsworkshop, hvor Gl. Holtegaards gartner Philip Philipsen viser, hvordan man skal beskære nye og gamle æbletræer. Se hele programmet på www.glholtegaard.dk. Billetter købes på billetto.dk.

Kapp

Publiceret 28 September 2018 08:00

SENESTE TV