Foto: Hansen & Pedersen Fjernsyn og Film

Foto: Hansen & Pedersen Fjernsyn og Film

Gratis film i dag om LO's Lizette Risgaard

Torsdag er der gratis filmforevisning på Stadsbiblioteket af filmen 'Hjerter Dame' som Lizette Risgaard og LO

For første gang nogensinde har en kvinde sat sig i spidsen for den samlede danske arbejderbevægelse. ”Hjerter Dame” følger den tidligere kontorassistent Lizette Risgaard i de første to år, fra hun bliver valgt som formand for LO og en million danske lønmodtagere.

Filmen følger Lizettes kamp på både de ydre og de indre linjer. Publikum bliver lukket ind i det politiske maskinrum, hvor intet filmhold tidligere har haft adgang. Her træffes vigtige, men ikke altid lige populære beslutninger. Beslutninger, der sender Lizette Risgaard ud i et stormvejr blandt sine egne medlemmer.

Bag filmen står instruktørerne Louise Detlefsen og Mette-Ann samt producent Malene Flindt-Pedersen. Filmen varer 1 time og 15 min.

Filmen vises i Fennebergsalen torsdag den 6. september kl. 19. Der er gratis adgang. Så kom i god tid. Max. antal tilskuere er 120.

Det er SF, Socialdemokratiet, Danmarks Lærerforening og BUPL i Lyngby-Taarbæk kommune, der står for arrangementet.

Publiceret 06 September 2018 14:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.