Rutinerede Skar's Blues Band spiller ved Havnehytten

Søndag spiller Skar’s Blues Band i Havnehytten ved Lyngby Sø

Af
Pernille Borenhoff

Skar’s Blues Band, der spiller blues og bluesrock, består af erfarne musikere fra den danske rock- og bluesscene gennem de seneste 30 år.

Bandet er centreret omkring Lars Skar (leadvokal og guitar) og med en rytmegruppe bestående af Jesper Bo Nielsen (trommer), Rene Eriksen (bas) og Henrik Stillhof (guitar).

I skrivende stund lover DMI tørvejr, så der er al mulig grund til at lægge vejen forbi Havnehytten ved Lyngby Sø, hvor der traditionen tro er musik, kolde fadøl, varme Lyngbypølster og is i lange baner. Musikken spiller fra kl. 14.30-17. 30.

Publiceret 31 August 2018 16:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.