Møde Merete Pryds Helle den 15. november på Stadsbiblioteket. Foto: Thomas A.

Møde Merete Pryds Helle den 15. november på Stadsbiblioteket. Foto: Thomas A.

Kulturprogram husstandsomdelt: Kulturen går live

Merete Pryds Helle, Kasper Holten, Dansktoppen, Science-fiction, Skolen i 1950´erne, Lille Virgil-udstilling, Cocobongoband og Halloween er noget af det, som kulturprogrammet 'LIVE' frister med

Af
Pernille Borenhoff

EFTERÅR Der er liv i Lyngby - og med det nye kulturprogram 'LIVE', der blev husstandsomdelt i går, kan man læse om en perlerække af markante profiler og spændende temaer indenfor musik, kunst, litteratur, fotografi, film og koncert.

Det er Stadsbiblioteket, Sophienholm og Stadsarkivet, der med det meget store program lægger op til, at efteråret kan blive et levende møde med kulturen, der både kan samle, inspirere og skabe debat.

”Det er bredden i både genre og tema og den faglige dybde i arrangementerne, som jeg tror på, kan give både børn og voksne den helt rigtige mængde kulturdosis og inspiration til at komme gennem efterårets mørke, måske lidt mere oplyste og så godt underholdt, at naboen inviteres med til næste arrangement,” siger kultur- og bibliotekschef Jeppe Bjørn.

Et kig i det righoldige program afslører, at Thure Lindhardt fortæller om sit liv som skuespiller, at teaterchef Kasper Holten fortæller om operaer. Flere forfattere gæster Stadsbiblioteket - blandt andre Knud Romer, Svend Åge Madsen og Merete Pryds Helle.

For børn er der sjove og rørende teaterforestillinger, en Lille Virgil-udstilling, workshops med mindfulness og robotteknik, familiekoncert med Stine Michel og meget, meget mere.

På Sophienholm er der rundvisninger og koncerter, og på Stadsarkivet vil der være både foredrag og nye udstillinger.

Golden Days

Som noget nyt indgår også Golden Days arrangementer i programmet. Under overskriften Historiens B-sider gives indblik i den glemte, fortrængte eller fraklippede kultur. Hør oplæg om hvorvidt Dansktop kan ses som popmusikkens B-side, billedet af en kronhjort i skovlysningen som kunstens dårlige B-smag og kolonihaven som by-tilværelsens B-side.

Programmet kan også hentes på Stadsbibliotket og fra 24. august kl.14 kan man købe og booke dine billetter online til alle arrangementer på Lyngbybib.dk, og her læse mere om de mange arrangementer.

Publiceret 24 August 2018 08:00

SENESTE TV