Der er masser af gode numre i den 17. udgave af Cirkus Baldoni.

Der er masser af gode numre i den 17. udgave af Cirkus Baldoni.

Cirkus Baldoni på vej til Virum

Forestillingen 'Danish Dynamite' spilles i weekenden 25. og 26. august. Vi sætter billetter på højkant

cirkus Cirkus Baldoni besøger Virum lørdag 25. august og søndag d26. august, begge dage kl. 15.00. Teltet rejses for enden af Furesø Parkvej.

I år er det 250 år siden at cirkus blev ”opfundet” af en engelsk officer, og det fejrer Cirkus Baldoni med en forrygende og fejende flot forestilling som de har valgt at kalde Danish Dynamite.

Med til forestillingen kommer topartister fra Europa og Afrika, men også martister hentet fra egne rækker. I kommer publikum til at møde møde den helt igennem fantastiske verdensillusionist Kim Kenneth, der på sin helt egen spektakulære facon vil tryllebinde enhver, såvel barn som voksen.

Ligeledes fra Danmark kommer Freddie Steckel. Freddie vil sammen med sin helt nye partner tage os med på en ”falden på halen” rejse som sjældent er set morsommere. Freddie er, hvad man på fagsprog kalder en kaskadør, eller måske blot akrobat. Det eneste, han behøver, er en stol og et bord, så har vi et nummer i absolut særklasse.

Artister fra Kenya

Helt fra Mombasa i Kenya skal publikum møde fire akrobater, der snor sig, bygger menneskelige pyramider og jonglerer, så man næsten ikke tror sine egne øjne. De har således hele vinteren trænet på et sandt kraftnummer, hvor man virkelig kan se hvilken styrke de er i besiddelse af.

En vaskeægte cirkusprinsesse hører sig naturligvis også til i et vaskeægte cirkus. Miss Maria er syvende generation af en Tjekkisk artistfamilie. Når hun svinger sig øverst i cirkuskuplen langt oppe over manegen, sidder de fleste og holder vejret i spænding.

Klovnerier

Klovnerier er der som altid rigeligt af i Cirkus Baldoni og i år er ingen undtagelse. Danilo bliver i år på fornemmeste vis igen ledsaget af sin partner Cindy, men også af Eddie, der nærmest er et musikalsk geni og spiller på stort set alle blæseinstrumenter.

Hele herligheden bliver på fornemmeste vis kædet sammen af René Baldoni, der sammen med sin trofaste følgesvend løven Leonardo vil tage Jer med igennem denne oplevelse fuld af eventyr, trylleri og poesi.

Reserver, køb billetter og se meget mere på www.baldoni.dk eller på ebillet.dk.

-vik

Publiceret 19 August 2018 08:00

SENESTE TV

Mindeord: Svend Christensen er død

Dorete Dandanell, formand for Diabetes-foreningen I Lyngby-Taarbæk skriver på bestyrelsens vegne mindeord over Svend Christensen,der var et mangeårigt medlem af Diabetesforeningen.

Svend har ydet en uvurderlig indsats for diabetessagen i rigtig mange sammenhænge. Han var formand for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk i en årrække, sad i Regionsudvalget for Region Hovedstaden under Diabetesforeningen, hvor han i mange år arrangerede møder for en række kommuner, ligesom han i mange år repræsenterede Diabetesforeningen i Handicaprådet i Lyngby-Taarbæk kommune. Siden 2015 har han været medlem af bestyrelsen for Diabetesforeningen i Lyngby-Taarbæk.

På alle poster kæmpede Svend utrætteligt for at forbedre forholdene for diabetikere – ved oplysning, kvalificerede råd til forvaltningen om at bevillige de bedste - og ikke nødvendigvis de billigste - hjælpemidler og ved deltagelse i hundredvis af arrangementer.

Vi er meget kede af, at Svend er gået bort. Han var meget værdsat og besad en enorm viden. Nu kan vi ikke længere ”slå op i Svend”.

Æret være Svends minde - vore tanker går til familien.