Udstilling ”Lille Virgil” danner ramme for et legende univers. Pressefoto

Udstilling ”Lille Virgil” danner ramme for et legende univers. Pressefoto

Genoplev barndommen: ”Lille Virgil” kommer til Lyngby

Ny udstilling i børnehøjde åbner med Skrallebang

Udstilling Lørdag 11. august kl. 12 åbner borgmester Sofia Osmani den fantasifulde udstilling ”Lille Virgil” på Stadsbiblioteket. Herefter kan man gå på opdagelse i udstillingen, måske kan man finde et kaspersfrø og der vil blive serveret sjove kager. Som afslutning på åbningen er der koncert kl. 13 med Skrallebang, bestående af Søren Jensen og Ole Lund Kirkegaards ene datter Nana Bang Kirkegaard.

Åbningen af udstillingen og koncerten med Skrallebang er åben for alle – bare mød op.

Udstilling ”Lille Virgil” danner ramme for et legende univers, hvor alle sanser bliver stimuleret. Den er tænkt i børnehøjde, og med børnenes blik for detaljer. Udstillingen vil kunne opleves på Stadsbiblioteket frem til 24. oktober, hvorefter den skal turnere rundt på nogle af landets biblioteker.

”Lille Virgil” er en del af projektet Fang Fortællingen - et projekt, hvor ti biblioteker udvikler ti udstillinger med afsæt i forskellige inspirerende børnebøger. Gennem udstillingerne åbnes der op for bøgerne og de børnelitterære verdener. Børnene får mulighed for at slippe fantasien løs og skabe deres egne fortællinger.

Udstillingen ”Lille Virgil” er skabt af Lyngby-Taarbæk Bibliotekerne i samarbejde med designbureauet Torden & Lynild. Projektet er støttet af Nordea-fonden, Slots- og Kulturstyrelsen, Gyldendal og Gentofte Centralbibliotek.

logy

Publiceret 10 August 2018 11:00