August står igen i pigtrådsmusikkens tegn på Bakken med to koncerter hver tirsdag hele måneden. Pressefoto

August står igen i pigtrådsmusikkens tegn på Bakken med to koncerter hver tirsdag hele måneden. Pressefoto

Pigtråden indtager igen Bakken

The Cliffters åbner 7. august sæson nr. otte, hvor der spilles to koncerter hver tirsdag hele august

koncert For ottende år i træk blænder Bakken samtlige tirsdage i august op for alle tiders pigtrådsmusik fra kendte og elskede orkestre som blandt andet The Cliffters, Rocking Ghosts og The Lollipops.

Hver tirsdag spilles der to koncerter. Arrangementet starter kl. 18.30 og slutter kl. 20.00, og der er fri adgang for publikum.

Sammen med Jørgen Mylius er pigtråds-arrangør Holger Hagelberg konferencier under alle koncerterne.

Kvinderne på banen

"Pigtråd på Bakken begyndte ved en tilfældighed, da The Rocking Ghosts bad mig hjælpe dem med at markere deres 50-års jubilæum. Det blev til en koncert på Friluftsscenen på Bakken den sidste tirsdag i august tilbage i 2011. Den aften kom der så mange mennesker, at Dyrehavsbakken bad mig om at arrangere pigtrådskoncerter alle tirsdage i august det efterfølgende år, og sådan har det været siden," fortæller Holger Hagelberg i en pressemeddelelse fra Bakken.

I år er der også kvindelige musikere på Bakkens pigtråds-program. Et ønske, der kommer fra Dyrehavsbakkens side, og som Holger Hagelberg hilser velkomment.

"I forbindelse med den seneste Danish Music Award var der fokus på, at samtlige 12 priser gik til mandlige kunstnere, og at kvinderne var dårligt repræsenteret. Sådan skal det ikke være på Bakken, så nu får vi kvinderne med i pigtråden," siger Holger Hagelberg.

Tirsdag 7. august byder man således kl. 18.30 på Michelle Birkballe - den jyske hæse sangerinde, der både kan synge følsomme ballader og rå rocknumre og har ageret opvarmning for både Bon Jovi, Status Quo og Walter Trout. jesl

Publiceret 01 August 2018 10:45