Et maveonde til Ulf Pilgaard (billedet) betyder, at han træder ud af Cirkusrevyen på ubestemt tid. Arkivfoto

Et maveonde til Ulf Pilgaard (billedet) betyder, at han træder ud af Cirkusrevyen på ubestemt tid. Arkivfoto

Syg Ulf Pilgaard bliver afløst af Henrik Kofoed i Cirkusrevyen

Ulf Pilgaards maveonde betyder, at Henrik Koefoed vikarierer i Cirkusrevyen

Af
Mikkel Brøgger Petersen

Skuespiller Ulf Pilgaard udgår af Cirkusrevyen, mens han kommer sig over sin sygdom. Det bliver i stedet Henrik Koefoed, der afløser den 77-årige Pilgaard, til han er helt frisk igen. Det skriver Ritzau.

Revyen har taget en afløser ind for at give Ulf Pilgaard ro til at komme sig, fortæller direktør for Cirkusrevyen, Torben Pedersen.

"Det er for, at Ulf skal have lov til at slappe af. Jeg ved ikke, hvor slemt det er, det tror jeg ikke, der er nogen, der rigtig ved. Men vi har valgt at sørge for, at der er en, der kan komme ind, så folk ikke bliver skuffet, når de kommer ud til et telt, hvor vi så ikke kan spille," siger Torben Pedersen til Ritzau.

Det er ikke lige til at sige, hvad den mangeårige revyskuespiller fejler, fortæller direktøren. Han har mavesmerter og skal holde sig i ro.

"Han har det fint nok. Men han er træt. Han skal have noget ro og bare være derhjemme - vil jeg tro - og slappe af," siger han.

Pilgaard blev indlagt onsdag, og revyen blev da aflyst. Dagen efter, torsdag, tilbragte han ligeledes på hospitalet.

Fredag var Ulf Pilgaard tilbage på scenen på Dyrehavsbakken nord for København, hvor han spillede en ud af de to planlagte forestillinger.

Til forestillingen var han lidt træt, fortæller Torben Pedersen, derfor spillede han ikke næste forestilling. Om to år kan Ulf Pilgaard fejre sit 40 års jubilæum på Cirkusrevyen.

Sygdommen har sendt hans afløser, Henrik Koefoed, kendt blandt andet som én af "Ørkenens Sønner", på læsearbejde i weekenden, så han kan træde til.

"Vi er derfor utrolig glade for, at Henrik Koefoed kan springe til, indtil Ulf er helt frisk igen," siger Torben Pedersen.

Cirkusrevyen spiller på Bakken til og med fredag 31. august.

Det er uvist, om Ulf Pilgaard når at komme tilbage i indeværende sæson, men ifølge direktøren er det stadig planen, at han skal stå på scenen til næste år.

Publiceret 17 July 2018 11:30