Hans Laurens fortæller uhyggelige historier om virkelige hændelser ved Mølleåen.

Hans Laurens fortæller uhyggelige historier om virkelige hændelser ved Mølleåen.

Krimifortællinger i sommernatten

Hans Laurens fortæller gruopvækkende historier om virkelige forbrydelser, der er sket ved Mølleåen

Af
Pernille Borenhoff

KRIMIER Skyggerne flyder sammen i tusmørket. Ilden blusser op, glas klirrer, og en vinflaske åbnes. En mand træder ud af mørket og stiller sig ved ilden. Sådan er det, når historiefortæller Hans Laurens sætter scenen for sine fortællinger i sommernatten. Hans Laurens er kendt vidt og bredt som en fantastisk fortæller. Og den 17. juli kl. 22 kan man ved Mølleåen høre ham fortælle om forbrydelser, der er sket netop der.

"De her historier handler om spændingen mellem det ansigt, vi viser udad, og det indre liv vi har. Hvad gør man, hvis man går med forbudte tanker, hvis ens indre liv kredser om tabuet, og man godt ved man ikke kan udleve ens fantasier, men man alligevel ikke kan slippe dem? En dag går det måske galt. Hvordan reagerer både man selv, og de mennesker man kender, når de mørke tanker pludselig kommer for dagens lys og bliver blottet for, hvad de er – en grufuld forbrydelse," siger Hans Laurens.

Der er kun et begrænset antal billetter til salg, og det er kun dem, der har købt billetter, som får adressen på det hemmelige sted, hvorfra Hans Laurens fortæller. Stederne er forskellige fra gang til gang, og er omhyggeligt udvalgte så de passer til historien.

  Hvor. Et hemmeligt sted nær Mølleåen

  Hvornår: 17. juli kl. 22

  Hvordan: www.teaterbilletter.dk/forestillinger/forbrydelser-i-natten-5/

  Pris: 220,- (230,- inkl. billetgebyr). Rabatpris ved online køb: Kr. 120,-

  Studerende: 70,-

  Ung under 25 år: 70,-

  Gruppe (min. 10 voksne): 70,- pr stk.

  Gruppe unge (min. 6): 65,- pr stk.

Publiceret 11 July 2018 09:00

SENESTE TV