Klar til Cirkusrevy 2019

Klar til Cirkusrevy 2019

Ny energi i Cirkusrevy

Holdet til næste års Cirkusrevyen 2019 er sat med en enkelt debutant

Underholdning Holdet til næste års Cirkusrevy er sat, og der er lagt op til knivskarp komik og underholdning i særklasse i teltet på Dyrehavsbakken, når Lise Baastrup vender tilbage og den garvede revykunstner Karsten Jansfort slutter sig til holdet.

Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard og Henrik Lykkegaard udgør den erfarne kerne, når endnu en sæson af hele Danmarks Cirkusrevy løber af stablen i 2019. De vil på fornem vis blive suppleret af to kapaciteter med stort komisk talent nemlig Lise Baastrup og Cirkusrevy-debutanten; Karsten Jansfort.

Lise Baastrup tog Cirkusrevyens publikum med storm i 2016 og 2017, og i 2019 vender hun tilbage til Danmarks største sommerrevy.

”Jeg har savnet Cirkusrevyen, og det at tage på arbejde i det gamle telt i den smukke skov. Det gør mig i godt humør. Og det kribler allerede i fingrene for at komme i gang med at udvikle tekster og løse dem på scenen. Og så glæder jeg mig selvfølgelig til at komme tilbage til hele revy-familien,” fortæller Lise Baastrup i en pressemeddelelse.

Karsten Jansfort som ellers er et kendt ansigt på en lang række revyscener rundt omkring i landet har aldrig tidligere medvirket i Cirkusrevyen - men i 2019 er det også blevet hans tur.

”For mig står Cirkusrevyen som et flagskib i dansk revy og et billede på tradition, folkelighed og overdådighed. Jeg glæder mig enormt til at blive en del af den store ’revy-familie’ på Bakken og til at bidrage til at indfri det store publikums forventninger om en revy, der både rammer bredt og samtidig meget præcist.” fortæller Karsten.

Direktør for Cirkusrevyen, Torben ’Træsko’ Pedersen, glæder sig allerede til, at se det nye hold, skabe en ny og underholdende forestilling til næste år:

”Det er et rigtig solidt skuespillerhold, med masser af dynamik, humor og kreativitet. Kombineret med en stærk dansetrup, et topprofessionelt orkester, knalddygtige teknikere og et stort og erfarent produktions hold, kan det ganske enkelt ikke undgå, at blive et både flot, forrygende og formidabelt show igen til næste år.” siger Torben ’Træsko’ Pedersen.

Udover at stå på scenen, vil Lisbet Dahl - traditionen tro, også instruere Cirkusrevyen 2019, mens James Price for 20. gang som kapelmester vil stå i spidsen for revyens orkester.

Forsalget til sæson 2019 starter søndag 1. juli 2018 kl. 12 på cirkusrevyen.dk og på telefon 3963 3802.

logy

Cirkusrevyen 2019

Medvirkende:

Lisbet Dahl

Ulf Pilgaard

Henrik Lykkegaard

Lise Baastrup

Karsten Jansfort

Instruktør: Lisbet Dahl

Kapelmester: James Price

Scenograf Nina Schøittz

Premiere:Torsdag 23. maj

Sidste forestilling:Lørdag 31. august kl. 21

Spilledage og -tidspunkter:

Tirsdage kl. 20 (fra den 28. maj – den 30. juli)

Onsdage kl. 17 og kl. 20

Torsdage kl. 20

Fredage kl. 18 og kl. 21 (fredag den 24. maj dog kun kl. 21)

Lørdage kl. 18 og 21 (lørdag den 8. juni dog kun kl. 18)

Eventuelle ekstraforestillinger annonceres på cirkusrevyen.dk

Cirkusrevyen spiller i Aalborg Kongres & Kultur Center i perioden fra torsdag 5.- 8. september 2019.

Publiceret 07 July 2018 08:00