Alvorlige samtaler og gåture i Dyrehaven. Det kan man nu bestille på nettet.

Alvorlige samtaler og gåture i Dyrehaven. Det kan man nu bestille på nettet.

Ånd og bevægelse i Dyrehaven

Ny social platform for filosofi, kunst, videnskab, ånd og bevægelse i Dyrehaven

Natur Walks & Serious Talks er et nyt koncept, som vil skabe et alternativ til de sociale medier og computerepokens stigende tendens til fysisk inaktivitet og overfladiskhed.

“Udødelighed - fremtidens virkelighed?”, “Hvad er lykke?”, “Kunstens rolle”, “Genialitet” og “Veganisme” er nogle af mange emner, som Walks & Serious Talks lægger ud med hen over sommeren i Københavns parker og Dyrehaven, skriver Walks & Serious Talks i en pressemeddelelse.

“Jeg ville skabe en sund platform for møder med nye mennesker, og samtaler om filosofiske, kunstneriske, åndelige og videnskabelige emner, der udfordrer med nye perspektiver på verden. For mig er det mest interessante i tilværelsen, at få nye erkendelser og idéer. Jeg fik lyst til at udvikle en æstetisk måde at mødes på, som kunne inspirere folk til netop det,” fortæller oplægsholder og facilitator på turene, stifter Kathleen Toft.

I anledningen af at sommeren er kommet, kan man fra 1. til 14. juli booke en gratis tur. Tilmelding gælder efter først til mølle princippet. Man kan læse mere, og booke ture på WalksAndSerioustalks.com.

Kapp

Publiceret 05 July 2018 08:00

SENESTE TV