Der er masser af kendte navne på plakaten til sommerjazz på Sølyst

Der er masser af kendte navne på plakaten til sommerjazz på Sølyst

Sol og sommerjazz på Sølyst

Mød nogle af Danmarks dygtigste artister akkompagneret af Det Ny Big Band og Danmarks Underholdningsorkester til ”Sølyst Open Air Festival”

Af
Signe Steffensen

FESTIVAL Det bliver to forrygende jazz dage i smukke og idylliske omgivelser ud til vandet, som det historiske landsted Sølyst i Klampenborg byder på.

Gentofte Sommerjazz & Copenhagen Jazz Festival Sølyst har til deres traditionelle bidrag til Gentofte Sommerjazz og Copenhagen Jazz Festival i år allieret sig med direktør Andreas Vetö fra Danmarks Underholdningsorkester, der er musisk ansvarlig og med advokat Christian Gangsted-Rasmussen fra Gangsted Fonden, som i en årrække har støttet kulturelle arrangementer og talentudvikling på eliteniveau inden for jazz.

Det Ny Big Band spiller med Back to Back, Anna David, Bobo Moreno, Dicte og Pernille Rosendahl om lørdagen, mens Danmarks Underholdningsorkester møder Mads Langer og Sinne Eeg om søndagen. Der er i alt syv udendørs koncerter i parken med havudsigt fordelt på to ”koncert slots” både lørdag og søndag. Derudover er der yderligere lørdag aften late night live koncert med Jan Glæsel og Rumors Corner med Bobo Moreno, Trille Palsgaard & Anne Murillo efterfulgt af fri cocktailbar og DJ til et festligt indendørs VIP Party.

”Sølyst Open Air Festival” finder sted lørdag og søndag den 7. & 8. juli. Billetter kan bestilles på soelyst.billetten.dk/

Billedtekst: Der er masser af kendte navne på plakaten til sommerjazz på Sølyst

Publiceret 04 July 2018 08:00

SENESTE TV