Livredderne er klar i strandene i skolernes sommerferie. Pressefoto

Livredderne er klar i strandene i skolernes sommerferie. Pressefoto

I børnepraktik hos LivredderPatruljen

Prøv kræfter som livredder på Bellevue Strand

Onsdag 4. juli kl. 11-14 kommer TrygFondens LivredderPatrulje forbi Bellevue Strand for at demonstrere, hvordan man passer på sig selv og hinanden, når vi opholder os ved og i vand.

Alle børn og voksne er velkomne til at kigge forbi og høre om badesikkerhed og om arbejdet som livredder. Der er masser af livredderudstyr og mulighed for at løse sjove livredderopgaver, og med appen 'Livredder' kan børnene øve sig i livredderdisciplinerne derhjemme både før og efter LivredderPatruljens besøg.

Gode råd til strandgæster

I år er det 20. sæson, at TrygFondens LivredderPatrulje turnerer rundt for at sætte badesikkerhed på dagsordenen gennem lærerige aktiviteter, som børn kan prøve af sammen med deres forældre.

"Vi har erfaret, at LivredderPatruljen er en god måde at få børn og deres forældre til at tale om, hvad man skal huske på, når man er i og ved vandet. Børnene har en sjov og samtidig lærerig eftermiddag i selskab med andre børn, hvor de får lov til at være med til aktiviteter, der sætter fokus på livredning og gode baderåd," siger René Højer, programchef for sikkerhed i TrygFonden, i en pressemeddelelse.

LivredderPatruljen er på de danske strande hele sommeren. logy

Publiceret 01 July 2018 08:00

SENESTE TV