Lyngby Kunstforening er klar med en ny udstilling i Cobra-rummet ved Sophienholm.

Lyngby Kunstforening er klar med en ny udstilling i Cobra-rummet ved Sophienholm.

Lyngby Kunstforening: Kunst og kapital i Cobrarummet

Kunstneren Hannibal Andersen præsenterer en ny installation i Cobra-rummet

Lyngby Kunstforening er klar med en ny udstilling i Cobra-rummet ved Sophienholm. Fra torsdag 28. juni til søndag 8. juli præsenterer billedkunstneren Hannibal Andersen sin seneste installation.

Det centrale værk i installationen er filmen "Kunst i Saxo Bank: Et uformelt møde", der giver et indblik i, hvordan billedkunst anvendes i en moderne virksomhed. Saxo Bank huser en af landets største private samlinger med over 600 værker af primært danske samtidskunstnere. Ved at indrette arbejdspladsen med dristige værker søger man at inspirere medarbejderne til at tænke nye tanker. Banken spejler sin identitet i den frie kunsts grænsesøgende karakter, og værkerne tillægges høj værdi - ikke som investering, men som afgørende symbolske elementer i indretningen. Filmen varer cirka 25 min.

Hannibal Andersen er uddannet ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedskoler og ved London College of Communication. Han arbejder med at undersøge økonomiske mekanismer, hvordan værdi skabes, flyttes og vokser fra én form ind i en anden. Han har deltaget i talrige udstillinger i Danmark og udlandet. Der er fernisering 28. juni klokken 16.

Kapp

Publiceret 28 June 2018 07:00

SENESTE TV