Filmen har Martin Brygmann som Far, Thomas Bo Larsen som Onkel Anders og børnene Elton Rokahaim Møller, Laura Lavigné Bie-Olsen, Mingus Hellemann Hassing og Coco Hjardemaal i de bærende roller

Filmen har Martin Brygmann som Far, Thomas Bo Larsen som Onkel Anders og børnene Elton Rokahaim Møller, Laura Lavigné Bie-Olsen, Mingus Hellemann Hassing og Coco Hjardemaal i de bærende roller

På sommerferie med Far til fire

Skal du i feriestemning, så er der i denne uge premiere på den nye Far til fire film. På rollelisten er blandt andre Laura Lavigné Bie-Olsen fra Virum

”Far til Fire i solen” er den anden film i rækken med Martin Brygmann som far og Thomas Bo Larsen som onkel Sofus, for karaktererne er selv sagt de samme, de har bare været nødt tilat følge med tiden.

"Skal Far til Fire konceptet fungere som vi kender det, til glæde for både børn og voksne i de danske familier, er det måske vigtigste bud at historien og miljøet er genkendeligt for tidens mennesker. For Far til Fire er til enhver tid kvintessensen af, hvad der er godt og dejligt ved at være en dansk familie, uanset hvad de udsættes for af problemer og udfordringer," siger filmens instruktør Martin Miehe-Renard.

Far til Fire klarer skærene ved at holde sammen, ung som gammel, og skal man lære noget af konceptet er det netop det: Sammenhold gør stærk, og kærlighed overvinder alt.

"Sådan var det i halvtredserne da det populære koncept så dagens lys, og sådan er stadig i dag, hvor virkeligheden unægtelig ser noget anderledes ud end dengang. Men grundværdierne er de samme – og måske har vi endnu mere brug for dem i vore dage, hvor alle gør sig alle mulige krumspring for at fremstå smartere, smukkere, dygtigere og bedre end de i virkeligheden er.

Far til fire i solen handler om netop dette. Om at stå ved sig selv på godt og ondt, og turde tro på at man med alle sine fejl og mangler, trods alt er god nok som man er," skriver instruktøren i sit statement.

Handlingen

Familien er rejst på tiltrængt solferie, hvor den skal stå på fred, afslapning og familiehygge.

Børnene og Onkel Anders vil gerne deltage i hotellets konkurrence om at blive ”årets solfamilie”, men Far har bestemt ikke behov for at bevise noget.

Han skifter dog hurtigt mening, da han ser den overperfekte konkurrerende familie blandt andet bestående af Fars gamle skolekammerat,

Bjørn Skov, som igennem hele deres skoletid har været på nakken af Far for hans manglende evner ud i fysisk udfoldelse.

Far kaster sig ind i kampen med liv og sjæl, og hvad der blot skulle have været en venskabelig kappestrid, ender med at være en indædt kamp for ære og genoprejsning, og det er kun ved børnenes kærlige og opfindsomme indblanding, at det til sidst går op for Far, at familien slet ikke behøver at gøre sig alle disse anstrengelser. De er nemlig gode nok, som de er!

Filmen bliver instrueret af Martin Miehe-Renard og har Martin Brygmann som Far, Thomas Bo Larsen som Onkel Anders og børnene Elton Rokahaim Møller, Laura Lavigné Bie-Olsen, Mingus Hellemann Hassing og Coco Hjardemaal i de bærende roller. ”Far til fire i solen” er den anden film med disse bærende roller, og da den første ”Far til Fire på Toppen” havde premiere høstede den solide anmeldelser, og blev ydermere den publikumssucces producenten Henrik Møller-Sørensen havde regnet med. ”Jeg var utrolig glad for at både anmeldere og publikum tog så godt imod filmen og kan slet ikke vente med at vises danskerne vores næste film” udtaler han i en pressemeddelelse.

Lokal skuespiler

På rollelisten finder man Laura Lavigné Bie-Olsen, der spiller Mie. Laura er filmens lokal islæt. Den unge skuespiller går i 6. klasse på Kongevejens skole og elsker at være kreativ. Laura laver film, teater, tager billeder, synger og tegner, og der er bliver også tid til at spille fodbold i Brede Boldklub, hoppe på trampolin og være sammen med vennerne.

Du kan i øvrigt møde Laura og Lille Per (Elton Rokahaim Møller), Ole (Mingus Hassing Hellemann),og den nye pige Olivia,d er spilles af den kendte youtuber Naja når de kommer til Lyngby (Nordisk Film Biografer Lyngby) lørdag den 7. juli fra kl. 13.30 – 14.00, hvor de skriver autografer.

Konkurrence

Vind billetter til filmen. Vi trækker lod om en Bodilbamse og fire fribilletter til filmen. Alt du skal gøre er at svare på følgende spørgsmål.

Hvilken rolle spiller Laura Lavigné Bie-Olsen i filmen? Sned dit svar med navn og adresse til konkurrence@dgo.dk, så trækker vi lod blandt de rigtige svar torsdag den 28. juni. Vinderen får direkte besked.

Publiceret 27 June 2018 15:00

SENESTE TV