Der er blandt andet mulighed for at komme indenfor i Nina Ewalds have i Holte. Foto: Nina Ewald

Der er blandt andet mulighed for at komme indenfor i Nina Ewalds have i Holte. Foto: Nina Ewald

En weekend med åbne havelåger

Haveselskabets Havefestival holder ’Åben have’ 9.–10. juni

I forbindelse med Haveselskabets Havefestival er en lang række haveejere gået sammen om at holde 'Åben have' i weekenden den 9. – 10. juni.

Dette fællesarrangement omfatter hele tretten haver, der ligger nær hinanden indenfor en radius af ganske få kilometer. Haverne har forskellige åbningstider, som fordeler sig over det meste af begge dage, så der er god tid til at besøge dem alle, eller nøjes med udvalgte.

Haverne er vidt forskellige, både størrelse, beliggenhed og udformning, så der er virkelig ideer at hente for enhver. Det er altid sjovt og inspirerende at få lov til at komme indenfor lågerne på besøg i private haver, der ellers ikke er adgang til. Det giver mulighed for at kan man få sig en god snak med ejerne og de andre besøgende. Hertil kommer, at der mange steder er salg af planter fra haven, så måske kan man være heldig at kunne købe sorter, som ellers ikke er nemme at få fat i.

De fleste af de tretten haver kan man se og læse mere om på Haveselskabets hjemmeside, www.haveselskabet.dk/aabne-haver-kort.

Haveselskabet har i samarbejde med Dansk Cyklistforbund arrangeret et nyt koncept, “Haveslangen”, hvor der arrangeres cykelture til de forskellige haver. Læs mere om turene på haveselskabets hjemmeside.logy

Publiceret 08 June 2018 17:00

SENESTE TV