Bellevue Teatret inviterer:

Kaffe-salon for kvinder

Et nyt koncept på Bellevue Teater er Kaffesalon. Til den første var Vivi Flindt, Kaya Brüel og Andrea Søllested i front. Der er salon igen 15. og 16. marts

Af
Af Pernille Borenhoff

For første gang i Bellevue Teatrets 82-årige historie slog teatret forrige lørdag dørene op for arrangementet 'Kaffesalon'.

Der er tale om et salonformat med syngende servitricer og aktuelle kvinder i den varme sofa.

Balletikonet Vivi Flindt, sangeren Kaya Brüel, og vinderen af Den Store Bagedyst fra denne sæson, Andrea Søllested, var blandt de optrædende kvinder. Salonværtinde og direktør for Bellevue Teatret Pia Jette Hansen og pianist Hanne Meulengracht har lavet kaffesaloner for kvinder i 17 år. Først fra Holbæk Teater og siden på Østre Gasværk Teater, hvor Pia Jette Hansen var direktør i en længere årrække. Nu har hun flyttet konceptet med til Bellevue Teater. ”Kaffesalonerne er mit hjerteblod. Til trods for, at hverken tema og gæster offentliggøres på forhånd, har kaffesalonerne været tilløbsstykker alle årene, så selvfølgelig skulle de med til Bellevue. Vi går tæt på spændende og stærke kvinder, og vi forsøger at kradse i overfladen, så der også kommer noget kant, dybde og livlig debat i salonerne,” siger Pia Jette Hansen, der i efteråret trådte til som direktør for Bellevue Teatret i Klampenborg. Og som har fået til opgave at vende et underskud i 2016 på 1,6 mio kroner til et overskud.

Næste saloner er 15. og 16. marts.

Kaffesalon for kvinder er et nyt koncept på Bellevue Teatret.

Kaffesalon for kvinder er et nyt koncept på Bellevue Teatret.

Publiceret 10 February 2018 09:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV