Så skal der sættes krydser i kalenderen:

Et forår fyldt med levende kultur-tilbud i Lyngby

Stadsbiblioteket, Sophienholm og Stadsarkivet byder på over 80 forskellige arrangementer i det husstandsomdelte forårsprogram

Stadsbiblioteket, Sophienholm og Stadsarkivet byder på over 80 forskellige arrangementer, der giver mulighed for at opleve kulturen 'live' rundt omkring i Lyngby.

I løbet af foråret kan man opleve alt fra en poetisk havedag og forbryderportrætter til robuste forældre og bøger, der matcher oste. Der er meget forskelligt at vælge imellem, når Stadsbiblioteket i samarbejde med Stadsarkivet og Sophienholm lancerer deres arrangementsprogram for foråret.

For anden gang bliver programmet husstandsomdelt. Som noget nyt i år, vil man opleve, at der er kommet adskillige flere arrangementer på både Stadsarkivet og Sophienholm.

“Vi har etableret en samlet kulturorganisationen i vores kommune, hvor Sophienholm, Stadsbiblioteket og Stadsarkivet nu er under samme ledelse. Det betyder blandt andet, at vi har kunnet udvikle flere spændende arrangementer og aktiviteter på kryds og tværs af institutionerne,” siger kultur- og bibliotekschef Jeppe Bjørn i en pressemeddelelse fra Lyngby-Taarbæk Kommune.

På Sophienholm kan man f.eks. opleve en havedag i parken eller blive klogere på Warhol og pop-art til et foredrag, der blander kunst og musik.

Lyngby-Taarbæk Stadsarkiv sætter fokus på portrættet og har fundet fotografier, tegninger og malerier frem fra gemmerne.

Bag om Badehotellet

Biblioteket byder på arrangementer, hvor man blandt andet kan komme tættere på kronprinsen, blive klogere på sorg, deltage i nørdet bogsnak om Frankenstein, lade sig forføre af klassiske toner på piano, opleve litteratur i det fri, tage med bag kulisserne til tv-serien Badehotellet og meget mere.

Der er også noget for børnene, der kan se frem til at blive inviteret med ind i vidt forskellige universer lige fra kreative workshops og filosofiske tanker til young adult-litteratur og gamle eventyr.

Se mere og køb billetter på www.lyngbybib.dk. jesl

Publiceret 03 February 2018 14:45

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV