Lær at leve med at være særligt sensitiv:

Foredrag på torsdag om at være ekstra følsom

Man kan få gode råd til, hvordan man får det optimale ud af dette særlige karaktertræk, når forfatter Ulla Hinge Thomsen fortæller om at være særligt sensitiv 8. februar på Stadsbiblioteket.

Mange lever med et fintfølende nervesystem. og derfor sanser de alt ekstra kraftigt. Det at være særligt sensitiv er ikke en sygdom eller en diagnose. Det er et karaktertræk, som cirka 20 procent af befolkningen har.

Det moderne menneske udsættes hver dag for tusindvis af indtryk. Alting går hurtigt, og der er billeder og lyde over alt omkring os. For mange er dette bombardement bare en del af hverdagen, men for andre kan det være både belastende og trættende at manøvrere rundt i. Er du en af dem, der sanser alt ekstra kraftigt - eller har du et barn eller en partner, der gør, så kan du her få gode råd til, hvordan man får det optimale ud af dette særlige karaktertræk.

Journalist Ulla Hinge Thomsen er forfatter til 'Særligt sensitiv - Guide til det gode liv', hvor hun blandt andet beskriver, hvordan det at være særligt sensitiv kan føles som en forhindring, men kan vendes til en kæmpe styrke, hvis man lærer at bruge det positivt.

Ulla Hinge Thomsen er selv særligt sensitiv, og bogen bygger således på hendes egne erfaringer samt research og interviews med en række andre

Foredraget begynder kl. 19 , og billetter kan købes på www.lyngbybib.dk. jbe

Publiceret 03 February 2018 10:00

Det Grønne Område nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Det Grønne Område
SENESTE TV