Trods kamp ved computerne, da tilmeldingen til sommerferieaktiviteterne startede i maj, er der stadig ledige pladser på flere af Ung i Rudersdals hold.

Trods kamp ved computerne, da tilmeldingen til sommerferieaktiviteterne startede i maj, er der stadig ledige pladser på flere af Ung i Rudersdals hold.

Stadig pladser på sommerholdene

Omkring 1000 børn og unge surfer, synger eller sejler med Ung i Rudersdal. Flere kan nå at komme med

Af
Af Pernille Borenhoff

RUDERSDAL | På idrætsanlæggene, Mariehøj og ude i naturen er børn og unge fra Rudersdal Kommune i fuld sving med at male, spille teater, musik eller rollespil. Eller er i færd med at lære udtryk som pitcher, strike og home run. Hvis de altså har tilmeld sig amerikansk fodbold. "Det er et fantastisk alsidigt tilbud, vi har kunnet præsentere i år. Dejligt er det, at vi også i år har succes med at udbyde nogle nye aktiviteter som f.eks. amerikansk fodbold, smag på sommeren, sommer-naturskole og song-writer-camp, som alle har stor tilslutning," siger formand for Ung i Rudersdals bestyrelse, Thomas Les Rasmussen. Ifølge Thomas Les Rasmussen har også mange teenagere i år tilmeldt sig. "Det viser, at vi har ramt rigtigt i vores udbud af aktiviteter, og at vi sammen med foreningerne har skabt rammerne for en god sommer også for denne aldersgruppe," siger han. Og selv om der var kamp om pladserne og krig ved computerne, da tilmeldingen tilbage i maj startede, er der stadig ledige pladser på nogle af holdene. Det gælder blandt andet for bordtennis, badminton, tegning, song writer og sommerlejr. På www.ungirudersdal.dk kan man læse yderligere. Aktiviteterne foregår primært i ugerne 27, 28 og 32.

Publiceret 29 June 2009 09:00