Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kommune-plan sendt i høring

Som noget nyt kan borgerne kommentere den nye plan på kommunens hjemmeside

Kommunalbestyrelsen har netop sendt sit forslag til Kommuneplan 2017 i høring indtil den 2. november.

Kommuneplanen giver rammerne for, hvilke tilladelser, dispensationer og afslag der kan gives, når der opstår ønske om ny anvendelse eller aktivitet i et område. Det skriver Lyngby-Taarbæk Kommune i en pressemeddelelse.

Det aktuelle forslag beskriver byudviklingsmuligheder i kommunen. Der er blandt andet forslag til rammeændringer, der vedrører butiksstørrelser i Lyngby Storcenter og udbygningsmuligheder i “Tracéet nord” overfor Lundtofteparken.

Som noget nyt får borgerne mulighed for at give deres mening til kende via funktionen “Din mening” på kommuneplanens hjemmeside. Læs forslaget på http://kommuneplan2017.ltk.dk/.

Der er borgermøde om kommune- planforslaget mandag den 2. oktober, kl. 18.30 - 20.30 på Rådhuset, Lyngby Torv.

Faktaboks - hvad og hvorfor

Kommuneplanen regulerer den fremtidige arealanvendelse og indebærer ingen handlepligt for borgerne i forhold til eksisterende lovlig anvendelse af en ejendom.

Når et forslag til kommuneplan er endeligt vedtaget, kan Kommunalbestyrelsen hindre forhold, der er i strid med rammerne. Det kan derfor være vigtigt at kende rammerne for sin og de omkringliggende ejendomme.

Planlægning er en løbende proces. Sideløbende med denne kommuneplanproces vil der være andre planlægningstiltag, der ikke er beskrevet eller kun delvist er beskrevet i Forslag til Kommuneplan 2017. Disse øvrige tiltag sendes i høring i form af rammeændringer, lokalplaner eller forhøringer i egen planproces.

Publiceret: 09. September 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere