Igen i år efterlyser vi talentfulde børn til “Lyngby har talent”. Sidste år blev der blandt andet beatboxet, spillet rockmusik og danset på scenen. Foto: Lars Schmidt
Igen i år efterlyser vi talentfulde børn til “Lyngby har talent”. Sidste år blev der blandt andet beatboxet, spillet rockmusik og danset på scenen. Foto: Lars Schmidt
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kender du en, der har talent?

Sofie Østergaard er igen klar til at præsentere talentfulde børn, når der er “Liv i Lyngby” den 2. september

Er du eminent til at lave ballondyr, synger du, så englene synger med, danser som en drøm eller kan du hoppe på tungen?

Sofie Østergaard håber igen i år på at samle masser af sjove og dygtige børn på Lyngby Torv, når der om godt en måned er Liv i Lyngby.

Så hvis børnene sidder og hænger i sofaen, så foreslå dem, at de sidste uger i sommerferien bruges på at finde på et indslag til ’Liv i Lyngby’, der i år finder sted lørdag den 2. september.

Igen i år opfordres butikkerne også til ”at vise det bedste, de kan”, så det bliver en oplevelse at handle i Kgs. Lyngby.

Ambitionen er, at byen skal summe af liv og stemning med hyggelig musik, lækker mad og boder på gader og stræder.

Lyngby har talent

På Lyngby Torv bliver der opsat en scene, hvor der dagen igennem bliver forskellige aktiviteter. Blandt andet ”Lyngby har Talent” med Sofie Østergaard (fra Ramasjang) som konferencier. Kender du et talentfuldt barn, som er klar til at vise sin kunnen for et større publikum, så må du meget gerne tage kontakt til Det Grønne Område.

Desuden arbejdes der også på gourmet og gode smagsoplevelser, en imponerende biludstilling, DTU Scienceshow og beredskabet i Lyngby-Taarbæk kommer også og viser, hvad de kan.

Der vil desuden være skuespillere i gadebilledet, ”Speakers Corner”, dans, musik, spejdere, gardere og en løbekonkurrence for børn.

Sofie Østergaard er igen vært ved showet på Lyngby Torv.
Sofie Østergaard er igen vært ved showet på Lyngby Torv.

Kontakt os

Forretninger og foreninger, der har gode ideer til, hvordan de kan være med til at skabe liv i byen den 2. september, kan skrive eller ring til Birgitte Andersen på Det Grønne Område. Stadepladserne på Lyngby Hovedgade koster 500 kr. for medlemmer af Handelsforeningen og 1000 kr. for ikke medlemmer. Lyngby Hovedgade og Klampenborgvej bliver igen spærret for kørende trafik. Lyngby Hovedgade fra Nørgårdsvej til Toftebæksvej og Klampenborgvej fra Jernbanepladsen til Kanalvej.

Birgitte Andersen kan kontaktes på birgitte.andersen@lokalavisen.dk eller telefon 45908169.

Publiceret: 01. August 2017 13:57

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt