Klar på sidelinjen.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kampgejst til klubbernes Mini-Ol

Hvert år arrangerer Lyngby-Taarbæks klubber Mini-OL for børn fra 4.-6. klasse. I sidste uge trodsede de seje børn regnen og gav den gas i klassiske discipliner som vandballonbakset og agility

Regnen har silet ned det meste af ugen, og stien ned til boldbanerne i Lundtofte minder om underlaget til en våd Roskile Festival. Men overraskende nok fylder det våde vejr ikke meget, og humøret er i top denne sidste dag af Mini-OL, hvor der bliver heppet igennem fra sidelinjen. For det gør måske ikke så meget, at det regner, når man alligevel skal spille vandballonbasket.

Mini-Ol udmærker sig ved, at der er discipliner, der passer til alle. Her er det ikke nødvendigvis et handicap at være boldidiot.

Rundt omkring i klubteltene sidder børn og hygger i bunker og venter på, at de skal i kamp. Andre er i fuld gang med at synge sig hæse på sidelinjen i forsøget på at hjælpe deres kammerater til sejr.

En gruppe piger, der går rundt arm i arm, er her mest for at kigge efter drenge.

Både inde og uden for banerne bliver der i det hele taget grinet, heppet, krammet, fjollet og flirtet .

Mini-Ol handler om bevægelse, sammenhold, sjov, hygge og venskaber. Her dyster kommunens klubber mod hinanden i forskellige skøre, sjove og skæve discipliner. Der er både kendte sportsgrene og alternative lege, så der er noget for enhver smag. Det er også muligt at være en del af klubbens heppekor, der sørger for den gode stemning på lægterne mens kampene er i gang.

Fredag sluttede ugen af med stor fest i Lundtoftehallen.

Smil til fotografen.
Smil til fotografen.

Peptalk til Taabæk.
Peptalk til Taabæk.

Go Lundtofte...
Go Lundtofte...

Klar til en byge.
Klar til en byge.

Publiceret: 12. September 2017 10:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt