Julemanden med den nye båd til Frederikke Mathiessen.
Julemanden med den nye båd til Frederikke Mathiessen.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Kajakroer fik ny båd i tidlig julegave

Frederikke Matthiesen fra Lyngby Kanoklub fik uventet besøg af julemanden

Af Mikael Østergaard

Lyngby Kanoklubs store kvindelige håb, Frederikke Matthiessen, fik noget af en overraskelse, da hun forrige søndag var færdig med sin træning. På vej hjem så hun pludselig en julenisse med en splinterny kajak på skulderen, og da han spurgte om hendes navn, var hun klar over, at der var noget i gærde.

Lyngby Kanoklub har et højt ambitionsniveau, og med begrænsede økonomiske midler må klubben gå tiggergang blandt eventuelle sponsorer.

Hele sæsonen har klubben kæmpet for at få råd til en ny kajak til Frederikke Matthiessen, som ror i en meget tung kajak, men alligevel har klaret sig fantastisk i 2017. Hun deltog ved EM og VM, hvor hun roede sig i finalen, og blev både dansk og nordisk mester.

Den nye båd repræsenterer en værdi på 27.000 kr. Den ene af sponsorerne er et af klubbens ældre medlemmer, som i første omgang ønsker at være anonym.

Kano- og kajakroernes første stævne i 2018 bliver den 13. januar i Rødovre Centrum, hvor der afvikles DM i ergometerroning.

Lyngby Kanoklub har tilmeldt 15 roere, hvoraf den største favorit er europamesteren Rasmus Knudsen, men også dette års vinder, Nicolai Mørcke, forventes at forsvare sit mesterskab.

Publiceret: 18. December 2017 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område