Louise Pettersson var fremragende i Lyngby-målet.
Louise Pettersson var fremragende i Lyngby-målet.
Foto: Henrik Fritt-Rasmussen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jubel i Lyngbyhallen - og mange tårer

Lyngby fik årets første sejr, og Ronja Johansen blev båret fra banen

Af Mikael Østergaard
I det 12. forsøg lykkedes det endelig Lyngbys damer at hente sæsonens første gevinst. Det skete med en sikker sejr på 20-18 over et af rækkens tophold, Hadsten. 20-18 lyder måske ikke overbevisende, men Lyngby havde fuldstændigt kontrol over kampen, hvor jyderne kun fik lov til at pynte på slutresultatet.

Det var Lyngbys forsvar og en storspillende Louise Pettersson i målet, der afgjorde udfaldet. Ved pausen førte Lyngby 10-6, og med et bevægeligt og offensivt forsvar, der erobrede et utal af bolde, når Hadsten angreb, øgede Lyngby til 15-7. Hadsten reducerede til 17-13, men så lynede langskytten Mette Bejder to gange i træk, og så var spændingen trukket ud af kampen, også selvom Sofie Christensen brændte sit andet straffekast.

Mod slutningen nåede Hadsten op på 18-20, men nærmere kom holdet ikke.

Midt i glæden var der bekymring i Lyngby-lejren, da Ronja Johansen kort før slutfløjtet vred om på foden i et gennembrud. Topscoreren skreg i flere minutter i smerte og måtte grædende bæres fra banen. Hun bliver næppe klar til årets sidste kamp mod Horsens på søndag.

Publiceret: 09. December 2017 19:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område