Jesper Hedegaard Sound of Brasil spiller 6. september i Templet.
Jesper Hedegaard Sound of Brasil spiller 6. september i Templet.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Jesper Hedegaard starter den kommende sæson i jazzklubben

Musikere fra stort set hele kloden er repræsenteret i det program, som Lyngby-Taarbæk Jazz Klub netop har sendt på gaden

Af Pernille Borenhoff
Lyden af Brasilien, jazz standards, eksotisk ur-jungle sound, afrikanske toner, swing og elegante ballader. Lyngby-Taarbæk Jazz Klub er klar med programmet for den kommende efterårssæson. Og de favner bredt.

Første koncert er den 6. september, hvor Jesper Hedegaard, der har specialiseret sig i brasiliansk musik, spiller i Templet med sin trio bestående af Alexander Kragelund, Sidiel Vieira og Celso de Almeida.

I september er det Jan Harbeck Live Jive Jungle, der indtager Templet. I oktober er koncerten henlagt til Stadsbiblioteket, og her det canadiske Denzal Sinclaire og hans Quartet, der spiller. Denzal Sinclaire har rejst verden rundt, og han er kendt som en elegant og levende fortolker af jazz standards. Der er to koncerter i Templet i november måned. Den første er med The Kuti Mangoes, der spiller afrikanske rytmer. Katrine Windfeld Sekstet er en miniudgave af hendes bigband og de spiller i Templet den 22. november. Sæsonens sidste koncert er lagt i hænderne på Makiko Hirabayashi Trio, hvis musik afspejler musikernes multikulturelle baggrund.

Der er offentlig adgang til alle koncerter. Og der er rabat ved at indmelde sig i jazzklubben. Årskontingent er 200 kroner.

Se yderligere på www. lyngbyjazz.dk.

6. sep. Jesper Hedegaard Sound of Brasil

20. sep. Jan Harbeck Live Jive Jungle

4. okt. Denzal Sinclaire Quartet

8. nov. The KutiMangoes

22. nov. Kathrine Windfeld Sekstet

13. dec. Makiko Hirabatyashi Trio

Publiceret: 02. September 2017 17:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Det grønne område

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt